UTR Echt
Image default
Rechten

Stichting Corona Onderzoek

Stichting Corona Onderzoek is opgezet door een advocatenkantoor uit Eindhoven en een zelfstandige stichting dat geen enkel financieel, politiek of ander belang heeft. Het doel van de stichting is waarheidsuitvinding door middel van hun eigen onderzoek en het bijstaan van gedupeerde belanghebbende met hun juridische kennis. Ook worden er campagnes georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een coronatestcampagne, en getuigen gehoord om zo de coronamaatregelen terug te dringen. In deze blog lees je alles over deze stichting!

 

Kort geding coronatestcampagne

Stichting Corona Onderzoek volgt sinds maart 2020 alle coronaontwikkelingen en de daarbij horende maatregelen die de overheid heeft genomen. Door hun eigen transparante onderzoek gebaseerd op vertrouwbare bronnen is er een kritische blik ontstaan. Hierdoor is er een coronatestcampagne ontstaan, zo vragen ze zich af of de huidige maatregelen passend en doeltreffend zijn. Is het nodig geweest dat de vrijheid van zoveel mensen voor een lange tijd af te pakken? Zij vinden het houden van een open debat belangrijk om zo voor ieders rechten en vrijheden te blijven vechten. Door een kort geding coronatestcampagne aan te vragen kan er opnieuw gekeken worden naar de coronamaatregelen vanuit een juridisch oogpunt. Mr. Niels Vanaken en mr. Edo Sweebe hebben een sommatiebrief gericht aan het RIVM waarin ook het huidige PRC-testbeleid wordt betwijfeld.

 

De betrouwbaarheid van de PRC- test

Stichting Corona Onderzoek heeft na grondig onderzoek vastgesteld dat PCR-testen op een verkeerde manier worden ingezet. Zo is er een PCR-test ontwikkeld toen er nog geen onderzoek werd gedaan naar COVID-19. De PCR-test werd later nog aangepast waardoor er een vertekend beeld kwam in de testresultaten. Ook is er klinisch onderzoek nodig om te achterhalen of iemand het coronavirus draagt. Het is volgens Stichting Corona Onderzoek niet acceptabel dat de PCR- testen de basis vormen van de coronamaatregelen. Door deze ondervindingen tijdens het onderzoek en twijfels van andere onderzoekers is er een retraction paper geschreven, hier is echter geen gehoor aan gegeven. De rechtbank is verzocht om een getuigen- en deskundigenverhoor te gelasten over de werking van de PCR-test.

 

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/