UTR Echt
Image default
Electronica en Computers

Sonos One: nieuwe manier van muziek luisteren

Overal in je woning genieten van je favoriete muziek? Dat kan met de Sonos One. Deze handige speaker is een echte uitkomst in de muziekwereld: je kunt hiermee draadloos je favoriete muziek luisteren, overal in huis. Verbind de speaker via wifi met je smartphone of tablet: je kunt meerdere Sonos speakers aan elkaar verbinden via wifi. Plaats de verschillende Sonos One speakers door je woning en bestuur ze via de ingebouwde spraakassistent. Je kunt ook de Sonos app gebruiken om de speakers te besturen. Wil je bijvoorbeeld een Sonos One in de badkamer en de keuken? Dat is heel goed mogelijk!

 

Ontdek het gemak van Sonos

Het grote voordeel van Sonos One is dat je in iedere kamer naar verschillende muziek kunt luisteren, ook al zijn de speakers allemaal met elkaar verbonden via wifi. Verder kun je de speaker ook zo instellen dat je Google Assistant gebruikt voor vragen over het veranderen van een nummer, maar ook voor vragen over het weer of je agenda. Via je smartphone heb je toegang tot de streamingdiensten met muziek die je via de Sonos One afspeelt. Maar wanneer je jouw smartphone niet bij de hand hebt is de speaker ook goed te bedienen via de touchbediening.

 

Sonos One aanbieding vind je hier!

Een nieuwe Sonos One aanschaffen? Met deze moderne speaker is muziek luisteren in de woning voorgoed veranderd. De kwaliteit van het geluid is zeer goed en daarnaast kun je met meerdere speakers luisteren wat je wilt in iedere kamer. Wil je tijdens het koken een muziekje aandoen of geniet je liever van muziek terwijl je onder de douche staat of een bad neemt? Dat kan met de Sonos One! Deze speaker is online verkrijgbaar bij verschillende webshops als Coolblue en bol.com. Hier vind je daarnaast ook nog eens alle aantrekkelijke aanbiedingen van de Sonos One bij iedere aanbieder!

https://www.sonos-aanbiedingen.nl/