UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Online Gebak Bestellen En Laten Bezorgen Bij Brievenbus Banket

Gebak Bestellen

Online Gebak Bestellen En Laten Bezorgen

Bij Brievenbus Banket kunt u ambachtelijk gebak bestellen dat precies in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt. Dit gebak kunt u bestellen op de website van Brievenbus Banket.

Taart Door De Brievenbus

Maat Brievenbus Doosje

U kunt kiezen uit verschillende soorten en maten brievenbusgebak bij Brievenbus Banket. Er zijn drie verschillende maten doosjes waaruit u een keuze kunt maken, namelijk;

 • Normaal; een brievenbus doosje waar één soort gebak in past.
 • Large; een brievenbus doosje waar twee soorten gebak in passen.
 • Extra Large; een brievenbus doosje waar vier soorten gebak in passen.

Verschillende soorten gebak

In de verschillende maten brievenbus doosjes kunt u een verschillende soorten gebak laten bezorgen. U kunt een keuze maken uit de volgende smaken;

 • Chocolade Banket
 • Kaneel Banket
 • Haagsche Hopjes Banket
 • Walnoot Sinaasappel Banket
 • Binnenkort meer soorten gebak!

Bij de grotere maten doosjes, de ‘large’ en ‘extra large’ kunt u er ook voor kiezen om verschillende soorten gebak met elkaar te combineren. Zo heeft u minder keuzestress en kunt u meer lekkers tegelijk uitproberen of aan iemand geven. In het grootste doosje, de ‘extra large’ A4-formaat, kunt u tot wel vier soorten taart per post in hetzelfde doosje laten leveren door de brievenbus bij uzelf of een gelukkige ontvanger.

Voordelen van een brievenbus levering

Ontvanger hoeft niet op bezorger te wachten

Er zijn veel voordelen te noemen aan een levering door de brievenbus.

Het gaat sneller, is meer CO2 neutraal omdat het minder ruimte in beslag neemt, maar als het aan Brievenbus Banket ligt vinden ze dat het vooral erg goed is dat de ontvanger niet uren op een bezorger hoeft te wachten.

Deze tijdrovende manier van op een pakketje wachten haalt de eventuele verrassing er af en doet teniet aan de klantervaring. Dit is de voornaamste reden waarom Brievenbus Banket de brievenbustaart laat leveren per post en door de brievenbus.

Omdat het gebak goed en voedselveilig verpakt is kan er niks mee gebeuren en komt het altijd lekker en vers aan bij de gelukkige ontvanger

Brievenbus Cadeau

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Brievenbus Banket heeft het versturen van een uniek brievenbus cadeau naar iemand erg makkelijk gemaakt. Met slechts een paar klikken op uw muis of scherm verstuurt u een heerlijke taart door de brievenbus naar elk adres in Nederland of België.

Populaire momenten voor cadeaus

Het is eigenlijk altijd een goed idee om iemand of uzelf een heerlijk brievenbus cadeau te sturen. Maar om het wat makkelijker te maken hebben wij nog wat populaire momenten voor het versturen van een brievenbus cadeau op een rijtje gezet;

 • Verjaardag Cadeau Per Post
 • Verhuis Cadeau Per Post
 • Kraam Cadeau Per Post
 • Beterschap Cadeau Per Post
 • Bedankt Cadeau Per Post

Maar eigenlijk is het dus voor elke situatie die u kunt bedenken wel een goed idee om een brievenbus cadeau van Brievenbus Banket te bestellen. De ontvangers zullen het erg waarderen, zo ook af te lezen aan de klantbeoordelingen aangezien Brievenbus Banket een dikke voldoende heeft met wel een 9,4/10!

Zakelijk Gebak Bestellen

Relatiegeschenken

Veel bedrijven versturen relatiegeschenken en zitten vaak ook met hun handen in het haar om het volgende unieke, originele relatiegeschenk te zoeken. Na een tijdje ziet u door de bomen het bos niet meer.

Gelukkig bieden de relatiegeschenken van Brievenbus Banket een mooie oplossing voor dit probleem. Het is origineel, lekker én de ontvanger wordt verrast omdat deze niet thuis hoeft te wachten op de bezorger omdat het gebakje door de brievenbus past.

Inmiddels hebben veel bedrijven al hun relatiegeschenken via Brievenbus Banket verstuurd door Nederland en België. Er zitten zelfs bedrijven tussen die op vaste basis gebruik maken van de diensten van Brievenbus Banket omdat ze erg tevreden zijn over de producten en de service van Brievenbus Banket.

Verjaardagservice

Ook heeft Brievenbus Banket sinds dit jaar, 2021, de optie om voor uw personeel of collega’s een op meet gemaakte verjaardagservice aan te bieden. Deze houdt in dat u eenmalig met Brievenbus Banket een keuze maakt uit de heerlijke brievenbus cadeaus uit het assortiment en dat Brievenbus Banket deze vervolgens aflverd op een verjaardag van uw personeel of collega’s.

Wel zo makkelijk als u een groot personeelsbestand heeft en geen tijd heeft om leuke cadeaus uit te zoeken. Bij Brievenbus Banket bent u er van verzekerd dat er altijd een origineel en lekker cadeau op de deurmat ligt bij uw jarige personeelslid of collega.

Personaliseren

Bovenstaande relatiegeschenken en verjaardagservice is compleet te personaliseren. Dit betekend dat de ontvangers van het lekkers per post een totaal ‘op-maat’ doosje kunnen ontvangen met bijvoorbeeld een eigen huisstijl ansichtkaartje er in of in cadeaupapierverpakt met uw logo.

Voor Brievenbus Banket is niks te gek en de klantenservice denkt graag met u mee!

Zakelijk Bestellen

Interesse in de diensten van Brievenbus Banket?

Verstuur een mail naar de klantenservice van Brievenbus Banket of neem telefonisch contact op met het vermelde telefoonnummer op de website van Brievenbus Banket.

De klantenservice helpt u doorgaans binnen één dag, ook in het weekend en denkt graag met u mee om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen