UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Naambord bestellen? U slaagt zeker weten bij de Naambordenspecialist

Bent u op zoek naar een naambordje dat u geheel naar eigen wens kunt invullen? Dan moet u bij de Naambordenspecialist zijn! Naar wat voor naambord of naamplaat u ook op zoek bent, de kans is zeer groot dat de Naambordenspecialist het voor u heeft. De collectie naamborden is hier namelijk ongelofelijk groot. En zelfs als het bordje dat u in uw hoofd heeft er niet bijstaat, kan het waarschijnlijk alsnog voor u gemaakt worden. De Naambordenspecialist kan namelijk naamborden maken in afwijkende maten. Dus staat de grootte die u gewenst had niet tussen de naamborden? Neem dan zeker even contact op, dit kan via de mail of de telefoon. Vaak is het mogelijk de door u gewenste maat gewoon voor u te maken. Ook is er de mogelijkheid een gepersonaliseerd bordje te laten maken. U kunt dan online een naambord ontwerpen, geheel naar wens en totaal origineel.

Van persoonlijke tot kant en klare naamborden

Naast de naamborden waarin u van alles kan kiezen om het naambord persoonlijk te maken, verkoopt de Naambordenspecialist ook kant en klare naambordjes. Bij deze bordjes is het enige dat ingevuld moet worden het huisnummer, uw naam en het lettertype dat u op uw bordje wilt hebben. Er zijn al naambordjes te vinden vanaf €4,95. De verzending van de meeste naamborden is kosteloos, op enkele zeer grote borden wordt een vergoeding gevraagd voor de verzending. Bijna altijd heeft u uw naambord snel in huis, meestal al binnen 2 dagen. Uiteraard is de levertijd langer wanneer u een gepersonaliseerd naambord heeft besteld. Ook wanneer u heeft gekozen voor een handgeschilderd naambord is er wat meer tijd nodig en zal de levering iets langer duren.

Een naambord van RVS is ijzersterk en blijft mooi

Bij de Naambordenspecialist kan er gekozen worden uit veel materialen. Een veel verkocht materiaal is RVS, Roest Vrij Staal. Een RVS naambordje bij de voordeur maakt uw entree helemaal af. Zoals de naam eigenlijk al zegt, dit materiaal roest niet en gaat dus zeer lang mee. Met een RVS naambord weet u dus zeker dat u lang kan genieten van uw naambord!

https://www.denaambordenspecialist.nl/