UTR Echt
Image default
Eten en drinken

Duurzame drinkfles

Op zoek naar een drinkfles voor mee naar het werk, voor in de auto, voor als je veel weg bent met het openbaar vervoer, voor tijdens schooldagen of mee naar een dagje weg. Drinkflessen kun je altijd vullen met water, ranja of je favoriete drinken (spoel de drinkfles dan wel elke keer om, anders gaan er smaken door elkaar heen). Op zoek naar een drinkfles, dus. Ga dan voor duurzaam! Waarom? Dat lees je in dit blog.

Drinkfles tegen plastic

Drinkflessen kun je hergebruiken. Vooral de flessen die je kunt kopen, in de vaatwasser kunt doen of gewoon elke keer goed kunt afwassen met de hand. Plastic flessen kun je hooguit een paar keer gebruiken, maar dan verfrommelen ze en gaan ze kapot. Daarnaast is het ook minder hygiënisch omdat je ze hooguit kunt omspoelen. Met duurzame drinkflessen bespaar je bergen plastic wegwerpflesjes en bekertjes. Drinkflessen zijn naast leuk en praktisch ook super milieuvriendelijk. Hoe meer mensen drinkflessen kopen, hoe meer we als samenleving zwerfafval tegen kunnen gaan. Er zijn veel bedrijven die voor drinkflessen gaan als relatiegeschenk. Die bedrijven hebben vaak vitaliteit of duurzaamheid als kernwaarde.

Tijdloos = duurzaam

Veel drinkflessen hebben een tijdloos design. Daarmee is het ook duurzaam. Hoe langer je een fles gebruikt, hoe duurzamer het is. De flessen verschillen van maat, vorm, materiaal, soort dop en kleuren. Ook zijn er partijen die bedrukking op drinkflessen aanbieden. Leuk bijvoorbeeld als cadeau, om iemands naam er op te bedrukken of als bedrijf het beeldmerk of een belangrijke quote. Je kunt een fles los kopen, maar er zijn ook sites met relatiegeschenken of sites van drukkers waar flessen op te bestellen zijn en die je dus kunt laten bedrukken.

Duurzame drinkflessen bedrukken bij Retulp.nl

Duurzame drinkflessen kun je dus bedrukken. Laat je de drinkfles bedrukken voor een bedrijf of voor een vriend, vriendin, familielid of voor de hele vriendengroep? Voor de vereniging? Het kan allemaal. Wel kan het zijn dat een aanbieder pas van af een bepaald aantal drinkflessen bedrukt en levert. Houd hier rekening mee. Een van die partijen is Retulp. Zij hebben hele mooie drinkflessen die je kunt laten bedrukken, maar wel vanaf 48 stuks pas. Dus geschikt voor verenigingen, scholen, bijeenkomsten, bedrijven, als relatiegeschenk of een grote vriendengroep. Ben je benieuwd naar het bedrukken van een duurzame drinkfles? Neem contact op met Retulp voor meer informatie of vraag een offerte aan.

https://retulp.nl/