UTR Echt
Image default
Groothandel

Maak uw bedrijf efficiënter met een omsnoeringsmachine

Wilt u uw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk laten verlopen, dan kan de aanschaf van een omsnoeringsmachine een goed idee zijn. Maken uw medewerkers of uzelf voor het stabiliseren van pakketten nog altijd gebruik van handapparatuur om alles te omsnoeren? Als de hoeveelheid dozen of pallets toeneemt, kan het u veel tijd schelen als u een omsnoeringsmachine koopt. Hierbij heeft u keuze voor een half automatische omsnoeringsmachine of een volautomatische machine, waarbij het werk helemaal snel klaar is. Er zijn veel verschillende soorten, waardoor er altijd één bij zit die voldoet aan al uw wensen.

Welke omsnoeringsmachine heeft u nodig?

Als u een omsnoeringsmachine gaat kopen, kan het lastig te bepalen zijn welke u het beste kunt kopen. Er is immers een ruime keus en ook het budget wat u hiervoor beschikbaar heeft is hierbij van belang natuurlijk. Het is daarom verstandig om vooraf te bedenken aan welke eisen uw nieuwe machine moet voldoen. Wilt u op hoge snelheid een groot aantal pakketten per dag omsnoeren, of gaat het om enkele pakketten per dag die u professioneel wilt laten omsnoeren door de machine? Ook het gewicht en de afmetingen van de pakketten spelen een rol in de keus voor de meest geschikte machine.

Vindt uw geschikte omsnoeringsmachine bij Fixpack Verpakkingstechniek

Een betrouwbaar bedrijf waar u terecht kunt voor zowel omsnoeringsmachines als voor alle andere toebehoren op het gebied van verpakkingen, is Fixpack Verpakkingstechniek. Met een groot aanbod zit er zeker een machine bij die aan uw wensen voldoet. De machine wordt kosteloos bij uw bedrijf afgeleverd. Problemen met uw machine? De technische dienst van Fixpack Verpakkingstechniek komt bij uw bedrijf langs om uw machine te repareren. In de garantieperiode is dit uiteraard kosteloos, voor de periode daarna kunt u een servicecontract afsluiten, zodat u voordelig de storingsdienst kunt laten komen bij problemen.