UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Groot aanbod Cortina fietsen

Wanneer jij op zoek bent naar een fiets zoals bijvoorbeeld de Cortina fietsen dan bent je bij Atlas Fietsen aan het juiste adres. Het is tegenwoordig mogelijk om een fiets te vinden die bij jouw wensen past. Maar de zoektocht wordt niet makkelijk door het grote aantal fietsmerken wat op de markt te vinden is. Dat is de reden dat dit artikel is geschreven. Dit artikel licht een aantal merken uit waaronder de Cortina fietsen die Atlas Fietsen verkoopt.

Cortina fietsen

Het eerst fietsmerk waar een nadere toelichting voor gegeven wordt zijn de Cortina fietsen. Dit is een fietsmerk dat je steeds vaker in steden en dorpen ziet. Dit is een fietsmerk dat zich kenmerkt door de robuuste uitstraling. Er is namelijk alleen gebruik gemaakt van grove stalen zodat het een stoere en sterke uitstraling heeft. Een ander kenmerk voor deze fiets is het rek aan de voorkant. Dit rek is handig doordat het je tas kan dragen. Deze fiets is door de robuuste bouw handig als vervoermiddel naar school of werk. Je kunt met een gerust hart de fiets laten staan zonder dat het gaat beschadigen.

BSP fietsen

Het tweede merk wat tegenwoordig steeds vaker voorkomt zijn de BSP fietsen. Deze fietsen worden gekenmerkt door de stalen spatborden, massieve spatbordstangen en sterke kettingkast. Daarnaast heeft deze fiets extra brede transportwielen. Je kunt wel stellen dat het een nog stoerdere versie is van de Cortina fietsen. Deze fiets is ook handig doordat het bijna niet kapot te krijgen is. Een prima vervoersmiddel voor in de stad dus.

Kalkhoff

Het derde merk wat een toelichting gaat krijgen zijn de Kalkhoff fietsen. Vergeleken met de Cortina fietsen is dit een sportiever model. Het heeft de robuuste uitstraling van een Cortina fiets, maar is gemaakt om langere afstanden mee te fietsen. Deze fiets is dus een prima aankoop wanneer je af en toe ook een lang stuk gaat fietsen. Dit komt doordat deze fiets een stukje lichter is gemaakt ten opzichte van de andere twee merken waardoor het fietsen ook lichter wordt.