UTR Echt
Image default
Bedrijven

Kiezen tussen een iPad en Mac is erg lastig

Mac of iPad? Wat zou je prioriteit moeten of kunnen zijn? Lees hier het artikel over de Mac en iPad, deze Gadgets zijn tegenwoordig zo belangrijk dat iemands persoonlijkheid wordt gekenmerkt door de gadgets die iemand gebruikt. De Macbook leasen of de iPad huren is nu al mogelijk bij RentYourMac.com. RentYourMac is een partij die verschillende Macbooks aanbied tegen scherpe prijzen. De vraag naar laptop en tablet is afhankelijk van de behoeften. U moet dus uitzoeken welke taken u vanuit uw gadget moet vervullen. Als je verward weer bent om een ​​Mac of een iPad te kiezen, zijn we er voor jou om de dingen uit te splitsen, wij helpen graag hierbij om jou op weg te helpen. 

De specificaties van een iPad en Macbook

Als we de specificaties van een iPad en MacBook-laptop met elkaar vergelijken, helpt het u om te beslissen wat u wilt kiezen op basis van uw vereisten. Laten we eerst praten over de iPad; Het besturingssysteem is iOS, schermgrootte is 9,7 inch, resolutie is 9,7: 2048 × 1536, schermtype is LED Multi-Touch, RAM is 2GB, opslag is 32GB-128GB, Pixeldichtheid is 264 ppi, batterijtijd is 324Wh 10 uur , Ondersteuning voor connectiviteit is Wi-Fi 80211ac, Bluetooth 4.2, afmetingen zijn 9.7: 9.4 × 6.6 × 0.29. en de prijs ligt tussen € 280- € 459. 

Kosten van deze Mac en iPad

De 32 GB opslag iPad kost je $ 329, het goedkoopste apparaat dat het bedrijf verkoopt. Als je deze deice gaat upgraden met Apple Pencil en een Bluetooth-toetsenbord, zal dit bijna $ 600 bedragen, wat in feite een beetje duurder is voor een mobiele gadget.

De MacBook huren start vanaf € 40,- per maand en gaan tot € 150,- per maand. Daarnaast is er ook de Macbook software erg gewild. 

Beeldscherm en grootte

De grootte van een iPad is 9,7 inch Retina Display is 2048 × 1536. Het biedt geen laminering op het display, kleurenruimte P3 ontbreekt ook, geen TrueTone en geen ProMotion.

Terwijl MacBook-laptop een 12-inch scherm met retina-display van 2304 x 1440, een resolutie van 226ppi, biedt.

Toetsenbord en muis vs Multitouch en Pen

Welke hardware heb je nodig om te communiceren met je gadget, dit is een beslissing die je moet nemen? De iPad-pen en multitouch-interface hebben een ander uiterlijk dan een traditionele laptop.

MacBook met fysiek toetsenbord en trackpad in zijn genre geeft een precieze draai. Het biedt het drukgevoelige trackpad dat gebaren en gedwongen klik ondersteunt, waardoor een intensere interactie met de machine mogelijk is.

In dit scenario heeft elke gadget zijn eigen voor- en nadelen, die afhankelijk zijn van de persoonlijke voorkeuren van iemands gebruik. Sommige taken kunnen worden afgehandeld door de tabbladen om te schakelen, maar sommige hebben aanwijzer, muis en toetsenbord nodig, bijvoorbeeld in grafisch werk.

Uitbreiding en poorten

Zowel iPad als Mac zijn apparaten met één poort. Mac heeft een USB-C-poort die wordt gebruikt voor het opladen en een randverbinding, maar iPad gebruikt bliksem voor stroom en accessoires.

IPad heeft slechts één eigen bliksemsconnector. Deze sleuf wordt gebruikt voor USB-apparaten zonder voeding, zoals een SD-kaart of een camera; om microfoons aan te sluiten, foto’s op te halen, enz .; kan ook een HDMI- en VGA-scherm aansluiten.

Het besturingssysteem van iPad en Mac

iPad heeft iOS, het nieuwste mobiele besturingssysteem van Apple; het is erg belangrijk voor de gebruikers. Mac heeft macOS, specifiek ontworpen voor laptops en desktopbesturingssystemen.

RentYourMac helpt graag hierbij , bij het zoeken van de juiste iPad of Mac. Bij RentYourMac kun al voordelig leasen tegen goede prijzen. 

https://www.rentyourmac.com/