UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Maak jouw servies speciaal door het te laten bedrukken!

Vind jij ook dat je servies wel wat extra’s kan gebruiken? Laat dan je servies bedrukken! Hierdoor ziet jouw servies er niet alleen mooier uit, maar is het ook nog eens uniek. Daarnaast kan je als horecaondernemer extra naamsbekendheid creëren. Dit komt omdat veel mensen tegenwoordig foto’s maken van het eten dat wordt geserveerd. Vervolgens worden deze foto’s gedeeld met vrienden en familie of op verschillende social media kanalen geplaatst. Wanneer jouw logo op het servies is bedrukt, wordt deze ook automatisch gezien door alle mensen en heb jij gratis promotie! In deze blog vertellen we je alles over het bedrukken van servies.  

 

Laat je kop en schotel bedrukken

Dat servies wordt bedrukt zie je wel vaker. Meestal wordt dit gedaan bij mokken. Maar wist je dat het ook heel slim kan zijn om je kop en schotel bedrukken. Veel mensen drinken een kop koffie, waardoor jouw logo ook meteen te zien is! Dit is natuurlijk niet het enige wat je kan bedrukken. Zo kan je ook borden, glazen of waterflessen bedrukken. Je kan er ook voor kiezen om een hele set te laten bedrukken. Zo komen de klanten vaak iedere keer in aanraking met je logo en ziet het geheel er mooi uit. 

 

Diverse materialen 

Naast dat je verschillende soorten servies kan laten bedrukken, heb je ook verschillende materialen waaruit je kan kiezen. Hierdoor maak je het nog meer naar eigen wens. Hou er rekening mee dat ieder materiaal anders is, hierdoor is de bedrukking ook anders. Ieder materiaal verschilt ook in de duur hoe lang het meegaat. Zo is Porselein een materiaal die makkelijk te bedrukken is, daarnaast is het sterk en gaat het lange tijd mee zonder te verkleuren. Aardewerk daarentegen is wat kwetsbaarder, maar ziet er wel weer mooier uit. Denk dus eerst goed na over welk materiaal je wilt laten bedrukken!

Servies bedrukken bij Riké Group

Ben jij helemaal enthousiast geworden en wil je je servies laten bedrukken. Dan hebben wij dé partij voor jou! Bij Riké kan jij al je servies laten bedrukken. Ze hebben een ruim assortiment waaruit je kan kiezen. Wij raden je aan om op de website te kijken voor het gehele assortiment en alle informatie. Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, zij helpen je graag verder bij het beantwoorden van je vragen. 

 

https://www.rikegroup.com/

Gerelateerde artikelen

De koers van Fiat

Veiligheid op uw boot: de reddingsboei

Waar goedkope aanhangwagen kopen?