UTR Echt
Image default
Eten en drinken

Losse thee kopen: waar moet je zijn?

Losse thee kopen wordt steeds populairder. Dat is helemaal niet zo gek, omdat losse thee gewoon heel erg lekker is om te drinken. Losse thee is thee die je zelf kunt zetten en daarom ook niet uit een zakje komt. Dit maakt vaak dat de smaak sterker is en de kwaliteit van de thee een stuk hoger is.

Benodigdheden losse thee zetten

Als je losse thee wilt zetten, moet je er wel voor zorgen dat je bepaalde dingen in huis hebt. Zonder deze benodigdheden lukt het niet om losse thee te zetten of wordt de thee minder lekker.

Wanneer je losse thee zet, is het belangrijk om een thee ei te hebben. Een thee ei is een ovaal en hol object. Hier zitten gaten in. Een thee ei doe je in je kopje of in de theepot als je thee zet. Dit dient dan als het zakje. Zonder thee ei is de kans heel erg groot dat de losse thee in je kopje of in de theepot blijft zitten. Dat is natuurlijk niet heel erg lekker.

Ook is het handig om een theezeef te kopen. Dit is een zeef die speciaal bedoeld is voor het filteren van thee. Als je thee met een thee ei hebt gezet, is het handig om voor de zekerheid nog een theezeef te gebruiken om te zorgen dat de fijne stukjes thee ook uit de getrokken thee zijn.

Waar losse thee kopen?

Losse thee kopen kun je op een aantal verschillende manieren doen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om losse thee te kopen in de winkel. Dat is een hele makkelijke en ook betrouwbare manier. Echter zul je niet in elke winkel losse thee vinden en zal de kwaliteit van de thee ook flink variëren.

Wanneer je losse thee koopt, is het aan te raden om dit online bij Leafty te doen. Leafty is een bedrijf dat online thee verkoopt. Ze zorgen er altijd voor dat de thee met een hoge kwaliteit verkocht wordt. Zo ben je verzekerd van een kop thee met een hoge kwaliteit als je losse thee drinkt.