UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Last van ongedierte herkennen, doe je zo!

 

Regelmatig krijgen ongediertebestrijders telefoontjes met de vraag: “Ik denk dat ik last heb van beestjes in huis, maar ik weet het niet zeker, want ik zie ze niet.” Toch kun je overlast van ongedierte wel degelijk herkennen. Ongedierte herkennen is niet zo moeilijk als je denkt, want elk soort ongedierte heeft zijn kenmerken.

Stank in huis

Hangt er een vreemde geur in huis? Ongedierte herkennen kan op deze manier! Als je ongedierte in huis hebt, kan dat namelijk enorm stinken. Denk aan de urine en uitwerpselen die ze overal achterlaten. Sommige soorten dragen van zichzelf al een vreemde geur bij zich.

Uitwerpselen gevonden?

Als je uitwerpselen vindt in in huis, dan weet je zeker dat je ongedierte in huis hebt. Ongediertebestrijders weten direct aan de uitwerpselen het soort ongedierte herkennen. De uitwerpselen van ongedierte zijn namelijk heel verschillend.

Vreemde geluiden

Hoor je vreemde geluiden in huis? Aan trippelende, krassende of knagende geluiden kun je ongedierte herkennen. Luister goed waar de geluiden vandaan komen, het ongedierte kan op zolder, in de spouwmuur of onder de vloer zitten.

Aangetaste voorwerpen?

Ongedierte herkennen doe je zeker als er op onverklaarbare wijze allerlei schade is toegebracht aan je spullen in huis. Dus zie je dat er geknaagd is aan meubels, heb je gaatjes ontdekt in je houten vloer of is er voedsel aangevreten? Dan lijkt het er zeer op dat je last hebt van ongedierte in huis.

Ongedierte herkennen kan ook zo

Ongedierte herkennen kan ook door pootafdrukken, buiksmeer of vervellingshuidjes dat je vindt in huis. Ook daaraan kunnen ongediertebestrijders zien met welk soort ongedierte je te maken hebt. Als je bovenstaande kenmerken herkent, schakel dan ongediertebestrijding in om de situatie te bekijken.

https://www.ongediertebestrijden.com/