UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Kunstbomen voor in een onderhoudsvriendelijke tuin

 

Het inrichten of herinrichten van de tuin begint meestal in het voorjaar. De koude winter is achter de rug, de zon schijnt weer en het wordt weer lekker om buiten te zijn. En op dat moment zien mensen vaak ook dat de tuin wel wat onderhoud of verandering kan gebruiken. Iets dat veel tijd kan kosten en dus gaan steeds meer mensen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Met kunstbomen, -planten en -gras creëer je een groene omgeving zonder al te veel onderhoud. Meer weten over kunstbomen? Lees dan deze blog!

Voordelen kunstbomen

Kunstbomen voor buiten zijn de ideale oplossing voor in een onderhoudsvriendelijke tuin. Ze brengen talloze voordelen met zich mee. Kunstbomen van LeopoldFlora zijn van uitzonderlijke kwaliteit en bezitten de beste UV-bescherming. Ze zijn volledig onderhoudsvrij en je krijgt 8 jaar garantie op de kleur. Zo kun je jarenlang geniet van een groene omgeving, zonder de pijn en moeite van het onderhoud. Je kunt ze naast in de tuin ook gebruiken als entree voor bijvoorbeeld je bedrijfsgebouw. Ze zijn ook erg handig voor op een terras of voor op je balkon of dakterras als daar ruimte voor is. Je kunt ze dus op diverse plekken gebruiken, wie weet heb jij nog wel een andere geschikte plek voor een kunstboom! 

Aanbod kunstbomen

LeopoldFlora beschikt over een groot aanbod kunstbomen voor buiten. Fleur je tuin op met deze kunstbomen en geniet het hele jaar van een groene omgeving. De kunstbomen voor buiten zijn bestand tegen UV-zonlicht, regen en vorst, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Op de website vind je de kunstbomen handig opgedeeld in verschillende categorieën. Zo heb je een duidelijk overzicht en kun je makkelijk en snel een keuze maken. Er zit vast wel een kunstboom tussen voor jou! 

Natuurgetrouw

Alle kunstbomen voor buiten van Leopold Flora zijn zo gemaakt dat ze niet van echt zijn te onderscheiden. De kleur en vorm van de kunstplanten zijn zo natuurgetrouw mogelijk. Er wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen om perfectie te benaderen. Het zal je visite dus niet eens opvallen dat het geen echte bomen zijn. 

Voordelen van Leopold Flora

Zie jij die kunstboom nou al bij jou in de tuin staan? Dan kun je er gelijk een bestellen bij LeopoldFlora, profiteer je gelijk van de voordelen. Bestellingen vanaf €75,- worden namelijk gratis bij je thuis bezorgd. In andere gevallen bedragen de verzendkosten slechts €6,95. Heb je toch nog wat extra advies nodig, of heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met de specialisten van LeopoldFlora. Zij staan voor je klaar met advies en helpen je bij je zoektocht naar de beste kunstbomen.

 

https://www.leopoldflora.com/nl/