UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Je oude telefoon verkopen voor geld

Je hebt een telefoon die je eigenlijk zo snel mogelijk kwijt wil, zonder er al te veel moeite voor te doen. Misschien heb je er al een hoop moeite voor gedaan maar wil niemand je telefoon kopen. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk en snel kan? Via een recycle website kun je jouw oude telefoon verkopen in enkele klikken en krijg je er ook nog eens een eerlijke prijs voor. Geen gedoe met advertenties maken of onderhandelen over de prijs met particulieren. Doe jezelf een plezier, voorkom stress en verkoop je telefoon snel en gemakkelijk.

Hoe werkt het?

Het is heel gemakkelijk. Je gaat naar één van de vele recycle websites. Je kunt kiezen uit verschillende websites met andere aanbiedingen. Wil jij de hoogste prijsgarantie, gratis retourneren of gratis verzenden? De keuze is volledig aan jou en welke site je ook kiest, je hebt altijd een goede deal te pakken. Op de website van jouw keuze voer je de gegevens in van je telefoon, zoals welk model, welk jaar en in welke conditie je telefoon zich bevindt. Je zult daarna een prijsopgave krijgen en dan kun je de telefoon opsturen. Het is daarna een kwestie van wachten tot je telefoon gecontroleerd is bij het bedrijf en je zult daarna het geld op je rekening krijgen. Je telefoon verkopen was nog nooit zo simpel.

Kan ik elke telefoon verkopen?

Uiteraard! Je kunt elke telefoon aan deze bedrijven verkopen, aangezien zij er verschillende doelen voor hebben. Als jij je telefoon verkoopt kan deze gebruikt worden voor onderdelen of als je telefoon nog helemaal in orde is dan komt deze misschien weer op de markt. Bedenk bij jezelf echter wel dat je voor een telefoon uit 2004 uiteraard minder geld dan een telefoon die sinds 2015 pas op de markt is. Je zult echter altijd een eerlijke en goede prijs krijgen voor je telefoon. Wacht dus niet langer en verkoop je telefoon vandaag nog!

http://www.oudetelefoonverkopen24.nl/