UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Is Swapphone ook iets voor jou?

Ben jij al bekend met het fenomeen Swapphone? We leggen het je uit! Swappen is een ander woord voor ruilen / switchen / wisselen. Swappen van smartphone betekent je oude toestel omruilen voor een nieuwe. En dan nu het meest interessante: kosteloos! Voor de telefoon leasen betaal je een vast maandbedrag aan Swapphone. Als je op een bepaald moment toe bent aan een ander model, lever je je huidige phone in en wordt de nieuwe nog dezelfde dag naar je opgestuurd. De ruil zelf kost niks. Wel kan het zo zijn dat de maandelijkse kosten iets omhoog (of omlaag) gaan, maar dit zijn nooit grote bedragen.

Als je een deal sluit met Swapphone beschik je dus voortaan altijd over jouw favoriete iPhone! Bijkomend voordeel is dat Swapphone eigenaar blijft. Waarom is dat een voordeel, horen we je denken. Bezitten betekent verantwoordelijk zijn. Stel er doet zich een softwarefout voor en je hebt geen idee wat te doen. Eén belletje naar Swapphone en het probleem wordt op afstand opgelost. Is er iets onherstelbaars aan de hand met de hardware? Als jij het defect niet had kunnen voorkomen heb je recht op een vervangend toestel. Dit hoort allemaal bij de service die Swapphone biedt.

De iPhones van Swapphone zijn uitstekende refurbished modellen met of zonder kleine gebruikerssporen. Nieuwe toestellen zijn er ook. Het is aan jou welke lease iPhone

het wordt:

  • een witte iPhone X;
  • een zwarte iPhone 8;
  • een witte iPhone 11 Pro;
  • een zwarte iPhone SE.

Dit is natuurlijk geen volledige opsomming, maar slecht een selectie om jou een idee te geven wat er mogelijk is. Bij schade en diefstal hanteert Swapphone de volgende vastgestelde bedragen:

  • €50,00 bij schade;
  • €75,00 bij diefstal.

Ook in deze gevallen krijg je dus geen onverwachte rekeningen gepresenteerd.

Achter Swapphone zit een duurzame filosofie. Waarom zouden we zoveel mooie, nog prima werkende iPhones wegdoen alleen maar omdat de nieuwe serie net gelanceerd is? Als we al die toestellen checken, opknappen en updaten kunnen ze nog een prima tweede leven krijgen. Dit is goed voor het milieu én voor jouw portemonnee!
Kijk op https://swapphone.nl/.