UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Het gemak van payroll

Steeds vaker schakelen ondernemers een payrollorganisatie in om mee samen te werken. In het kort gezegd houdt dit in dat opdrachtgevers het werkgeverschap uit handen geven en de werknemers in dienst komen van een payrollonderneming. Heeft u ook interesse in een samenwerking met een payrollorganisatie? Wij vertellen u er meer over.

Waarom kiezen voor payroll?

Een payrollonderneming heeft veel voordelen voor uw bedrijf. Zo neemt een payrollorganisatie alle personeelsadministratie van uw bedrijf op. Daarnaast heeft u geen werkgeverrisico’s meer. Verder hoeft u niet een personeelslid dat ziek is door te betalen, want een payrollorganisatie doet dit voor u. Door samen te werken met een payroll organisatie heeft u dus een stuk meer vrijheid en bent u meer flexibel.

Flexibele contracten

Werkt u niet samen met een payrollorganisatie? Dan heeft u niet zoveel flexibiliteit. Dit houdt bijvoorbeeld in dat u als werkgever maximaal maar 3 contracten in 2 jaar aan een medewerker kan aanbieden. Hierna moet u een medewerker vast aannemen. Wilt u meer flexibel zijn? Werk dan samen met een payrollorganisatie. Zo kunt u namelijk tot 5,5 jaar flexibele contracten aan de medewerker aanbieden.

Kosten

Het verschilt per onderneming met welke kosten u rekening moet houden. Om inzicht te hebben met welke kosten u rekening moet houden voor uw bedrijf, raden wij u aan om een offerte op te vragen. Een partij die wij aanbevelen is Payroll Select. Neem eens een kijkje op de website van het bedrijf, vraag een offerte aan en vul uw gegevens in. Zo ontvangt u nog op korte termijn een overzicht van de kosten.

Meer weten over payroll

Payroll Select is de specialist op het gebied van payrolling. Het bedrijf helpt veel ondernemingen met het juridische werkgeverschap. Heeft u ook interesse in een samenwerking met Payroll Select? Neem dan vrijblijvend contact op met het bedrijf via de telefoon of e-mail.

https://www.payrollselect.nl/