UTR Echt
Image default
Woning en Tuin

Investeer in je bedrijf én in een duurzame wereld met LED verlichting

LED verlichting op kantoor is om meerdere redenen een uitstekend plan. Allereerst investeer je in duurzaamheid: de lampen gaan lang mee en zijn milieuvriendelijk. Op de tweede plaats zal de energienota een stuk lager uitvallen, omdat LED zuinig is. Een derde argument is het prettige licht: rustig voor de ogen, niet fel. Het hangt van de specifieke kantoorruimte af, maar je hebt in ieder geval de keuze uit: LED panelen, LED TL buizen, LED strips, LED inbouwspots en LED battens. De lampen zijn allemaal knippervrij, leverbaar met dimfunctie en toepasbaar in systeemplafonds.

Qua LED verlichting bedrijfshal zijn er ook tal van opties. Soms bieden LED breedstralers uitkomst. In andere gevallen zijn LED wandlampen aan te raden. In zijn algemeenheid kunnen we stellen dat iedere ruimte om een eigen lampenplan vraagt en dat een combinatie van verschillende lichtbronnen voor een optimaal effect zorgt.

Het LED Design Holland team neemt graag een kijkje in jouw fabriek of op jouw kantoor om te beoordelen welke LED armaturen voor optimaal licht zullen zorgen. Er kan vervolgens een professioneel lichtontwerp worden gemaakt met tekeningen en een prijsopgaaf. Geheel vrijblijvend en kosteloos natuurlijk. We kunnen garanderen dat je het geld dat je investeert in LED binnen een korte periode weer terugverdient. We geven een paar voorbeelden van bedrijven die helemaal overgestapt zijn op LED. LED Design Holland was hierbij verantwoordelijk voor het advies, het ontwerp en de installatie.

Atlas Copco Zwijndrecht bespaart met LED op jaarbasis 68%. De terugverdienperiode is vastgesteld op 2,8 jaar. Bij Van Meer Schoenen in Sprundel zat het geld dat in LED verlichting is gestoken binnen 14 maanden al weer in de bedrijfsportemonnee. Dit dankzij een flinke jaarlijkse energiebesparing van 82%. De samenwerking met LED Design Holland maakt het voor Business Centra Breda mogelijk 53% per jaar te bezuinigen op energiekosten. Het bedrag op de factuur van Led Design Holland komt zo in 2,2 jaar weer op de goede kant van de balans terecht.

https://www.leddesignholland.nl