UTR Echt
Image default
Woning en Tuin

Inritbanden van beton bieden extra stevigheid

Inritbanden zijn in tal van omstandigheden noodzakelijk in gebruik, om een vloeiend oprit te realiseren. Indien u met hoogte verschil te maken krijgt en u een auto of aanhanger wilt kunnen parkeren op de verhoogde plek, zult u gebruik moeten maken van een oprit.

Betonnen inrittegels

 

Het meest voor de hand liggend is om betonnen inrit tegels te gebruiken. Het beton zorgt ervoor dat de inritbanden jarenlang intensief gebruikt kunnen worden, zonder af te brokkelen (veroorzaakt door weersomstandigheden en intensief/ zwaar gebruik). Beton is praktisch onverwoestbaar. 

Bij Betondingen.nl, één van Nederlands allergrootste betonleveranciers, hebt u keuze uit verschillende inritbanden en kunt u direct uw inrit aanleggen. U hebt hiervoor nodig:

  • Een linker inritband, die uiteraard op de linkse hoek geplaatst wordt
  • Een rechter inritband, deze wordt in de rechterhoek geplaatst
  • Tussenstukken
  • Ophoogzand

Welke helling voor een inrit van stoep tot weg

Eigenlijk wordt de hoogte van de inrit bepaald door de hoogte van stoep en hoe deze zich verhoudt tot de weg. Zodra de tussenstukken naadloos aansluiten van stoep tot weg hebt u direct de juiste verhouding te pakken. Zorg er echter wel voor dat het ophoogzand wat u gebruikt goed is aangestampt, voordat u de tegels gaat leggen. Dit voorkomt vervelende verzakkingen. 

https://www.betondingen.nl/inritbanden/