UTR Echt
Image default
Industrie

Huis verzakt? De aannemer funderingswerken in Utrecht weet raad

Bij oudere huizen kan het voorkomen dat de woning verzakt, doordat de fundering niet meer voldoende ondersteuning biedt. Dat is natuurlijk heel vervelend. Het kan flinke schade geven, zowel aan de buitenkant van de woning als binnenshuis. Daarom is het belangrijk om bij problemen zo snel mogelijk een aannemer funderingswerken in de regio Utrecht in te schakelen. Zij kunnen de fundering versterken zodat de woning geen verdere schade oploopt. In bepaalde gevallen kan het huis ook weer rechtgezet worden. Het is belangrijk dat je de fundering regelmatig controleert of dit laat doen, zeker als je in een huis woont dat voor de jaren 60 van de vorige eeuw is gebouwd.

Vochtproblemen in je woning oplossen

Als je merkt dat je vochtproblemen in je huis hebt, dan kan dit te maken hebben met de fundering. Je kunt hier dan het beste een aannemer funderingswerken in Mijdrecht, in Utrecht, naar laten kijken. Deze kan ook de oplossing aandragen om het probleem op te lossen. Je moet er rekening mee houden dat het vervangen of verstevigen van de fundering van je woning een flinke kostenpost betekent. Hiervoor kun je bijvoorbeeld de hypotheek op je woning verhogen als hiervoor financiële ruimte is. Als dit een mogelijkheid is, dan profiteer je van een lage rente en de mogelijkheid om de lening over een langere periode af te lossen.

Zorg dat je een scherpe prijs betaalt

Zoek je een aannemer funderingswerken in de regio Utrecht? Neem dan contact op met R. van Scheppingen Beton B.V. in Mijdrecht. Zij kunnen voor een aantrekkelijke prijs de fundering van je huis een upgrade geven. Er komt een vakman langs om de situatie ter plaatse te beoordelen. Hierna krijg je een vrijblijvende offerte aangeboden. Als je instemt met de prijs dan kunnen de werkzaamheden op korte termijn worden ingepland.  Meer informatie over de dienstverlening van R. van Scheppingen Beton B.V. is te vinden op de website.