UTR Echt
Image default
Winkelen

Bekijk mooie tegels in de tegelshowroom in ’s-Hertogenbosch

Voorziet u uw woning binnenkort van nieuwe vloer- of wandtegels? Bekijk dan vooral het assortiment aan tegels bij Toon den Otter in Empel, nabij ’s-Hertogenbosch en Oss. Dit familiebedrijf levert al tientallen jaren de prachtigste tegels van toonaangevende merken, zoals Procasa, Cristacer, El Halcon en Cottoceramix. De tegels bekijkt u online tijdens een virtuele 360gradentour door de winkel. Uiteraard krijgt u een nog beter beeld van de vloer- en wandtegels als u een bezoek brengt aan deze tegelzaak. Doordat de tegelhandel een ouderwets familiebedrijf is, staan klantenservice en nazorg hoog in het vaandel. Deze service zorgt ervoor dat klanten steeds weer kiezen voor Toon den Otter.

Profiteer van scherp geprijsde tegels bij deze tegelzaak in Empel

De werknemers van deze showroom voeren alle werkzaamheden zelf uit. Bovendien worden de tegels, die u koopt in de omgeving van ’s-Hertogenbosch en Oss, vaak groot ingekocht. Zo profiteert u als klant bij Toon den Otter van zeer scherpe prijzen, waardoor het een stuk aantrekkelijker wordt om uw vloeren en/of wanden te voorzien van nieuwe tegels. In het tegelaanbod zijn verscheidene stijlen aanwezig, zoals tegels met een hout- beton- of natuursteenlook. Ook vindt u in de collectie honderden soorten mozaïeken, die u gebruikt op wanden. Neem zeker een kijkje in de winkel en ontdek de mogelijkheden.

Ontdek de tegels en koop ze in deze fijne winkel

Wacht niet langer en breng een bezoek aan Toon den Otter in Empel. Binnen de kortste keren koopt u de tegels bij deze tegelshowroom in regio Oss en ’s-Hertogenbosch. Een aantal tegelseries bestelt u ook eenvoudig online. Neem contact op met een van de medewerkers van de winkel als u vragen heeft over het huidige assortiment of bijvoorbeeld over benodigde onderhoudsproducten. De winkelmedewerkers staan u graag te woord en denken mee als u op zoek bent naar een specifieke stijl.