UTR Echt
Image default
Winkelen

Hier kun je een duurzaam surfshirt online bestellen van hoge kwaliteit

De surfstijl is een tijdloze stijl die al jarenlang door surfers en strandliefhebbers wereldwijd wordt gedragen. Als jij een duurzaam surfshirt online wilt bestellen, dan ben jij vast iemand die of zelf surft of die van de zee, het strand en van watersporten houdt. Deze stijl is met geen andere te vergelijken en dat begrijpen ze bij de webwinkel SWAKiKO maar al te goed. Als surfer ben je altijd in contact met de natuur en wil je je steentje bijdragen aan een gezond en toekomstbestendig milieu. Bij deze specialist kan je een duurzaam surfshirt online bestellen en weet je allereerst dat je een kwalitatief en stijlvol kledingstuk ontvangt. Ten tweede weet je dat deze op volledig verantwoorde en duurzame wijze is ontwikkeld.

Duurzaamheid staat voorop

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt zien dat deze webwinkel aandacht besteedt aan het milieu en de samenleving. Allereerst hebben de T-shirts bij hen het GOTS- en Fairwear-keurmerk gekregen. Deze keurmerken bewijzen dat het katoen 100% biologisch is en dat het gemaakt is door mensen die in normale omstandigheden kunnen werken. Besluit je een duurzaam surfshirt online te bestellen bij deze winkel, dan wordt deze op een duurzame en volledig CO2-neutrale wijze bezorgd. Bij alles wat deze winkel verkoopt wordt rekening gehouden met mens en milieu en dat betekent dat jij je shirt zonder schuldgevoel kunt bestellen, laten afleveren en dragen.

Ontdek een print van uitmuntende kwaliteit

Je weet dus al dat het materiaal van je T-shirt kwalitatief en duurzaam is, maar ook de print is uitstekend. Dat komt doordat er een nieuwe printtechniek gebruikt wordt waarmee de inkt diep doordringt in de vezels van het katoen. Daarna krijgt het een nabehandeling en zet het zich daar volledig vast. Dat betekent dat de print scherp is en een heleboel wasbeurten overleeft. Een duurzaam surfshirt online bestellen doe je voor jezelf, voor de planeet en dus bij SWAKiKO.

https://www.swakiko.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Haal goedkope boeken in een kringloopwinkel in Tilburg

Zet met een Krups koffiemachine de lekkerste koffie

Een e-sigaret kopen die bij u past