UTR Echt
Image default
Eten en drinken

Geniet van een broodje met verse Filet Americain

Hou je ook zo van Filet Americain? Een warm, vers afgebakken broodje of een gewone boterham met dit broodbeleg is altijd een feestje. Als je de perfecte Filet Americain zoekt, dan is het goed om verschillende varianten te proberen. Want u kunt nu kiezen uit diverse varianten. Dit kan dankzij het ruime assortiment van Ladessa, waarin je behalve verschillende soorten Filet Americain ook andere heerlijke smeersels vindt. Zo beleg je je brood iedere dag met de lekkerste soorten beleg. Er komen ook steeds meer soorten Filet Americain bij, zoals Filet Americain Speciaal.

Kies uit de lekkerste smaken

Filet Americain van Ladessa wordt altijd bereid met de beste en meest verse ingrediënten. Ze werken volgens hun eigen recept en met 100% vers Nederlands rundvlees. Je kunt deze Filet Americain vervolgens vinden in diverse supermarkten. Zo kun je je boterham bijvoorbeeld beleggen met Filet Americain naturel, en er zelf een uitje en een ei aan toe voegen. Maar probeer ook eens één van de andere smaken of de vegetarische variant. Kies uit diverse soorten Filet Americain, zoals

  • Pesto
  • Knoflook
  • Filet Americain met peper en Martinosaus
  • Speciaal, met ui
  • Carpaccio

Koop deze Filet Americain bij jou in de buurt

Als je de Filet Americain en andere smeersels van Ladessa eens wilt proberen, dan is er altijd een winkel bij jou in de buurt waar je deze kunt kopen. Heb je een smaak of smeersel gevonden die je wel eens wilt proberen? Bekijk dan online waar ze het product van jouw keuze verkopen. Wil je de Filet Americain of andere smeersels van Ladessa gebruiken tijdens een bedrijfslunch, ontdek dan het bedrijfsassortiment van deze specialist. Bekijk alle mogelijkheden op de website en smeer een heerlijk broodje voor jezelf, voor collega’s, zakenrelaties of je klanten. Zo geniet iedereen van een heerlijke lunch met vers belegde broodjes.

https://ladessa.nl/