UTR Echt
Image default
Eten en drinken

Online je boodschappen bestellen op Coop.nl

Het komt best vaak voor dat je niet naar de winkel kunt, maar wat je wel kunt doen is je boodschappen bestellen. Dit kan best een vervelende situatie zijn. Dit komt omdat er niet veel winkels zijn die bezorgservice aanbieden. Gelukkig biedt de Coop wel bezorgservice aan. De bestelde boodschappen kun je op halen in de winkel of laten bezorgen door een bezorger. Het is pas mogelijk om je boodschappen te laten bezorgen als je meer dan €40,- hebt uitgegeven.

Sneller winkelen

In de winkel kost het veel tijd om boodschappen bij elkaar te zoeken. Dit komt omdat sommige boodschappen ver van elkaar af liggen of je niet precies weet waar ze liggen. Ook komt het vaak voor dat er andere mensen in de weg staan. Als je je boodschappen online besteld en in de supermarkt laat bezorgen, heb je geen last van het lopen door de winkel. Dit kan je een hoop tijd schelen.

Sommige mensen houden niet zo van contact. Voor die mensen is het ook ideaal om online boodschappen te doen. Op die manier hoef je geen drukke winkel in. Je hoef dan namelijk alleen de winkel in om de boodschappen die voor je klaar staan op te halen. Zo heb je geen last van alle mensen in de winkel.

Boodschappen bestellen en laten bezorgen

Het is ook mogelijk om je boodschappen online te bestellen en daarna laten bezorgen. Dit maakt dat je niet eens naar de winkel hoeft te gaan. Als je bij de Coop je boodschappen bestelt, weet je zeker dat ze aan komen zonder problemen.

Op het moment dat je om 11:00 je boodschappen hebt besteld bij de Coop dan staan de boodschappen de volgende dag voor je klaar. Ze worden dan bezorgd op het eerstvolgende bezorgmoment. Het kan voor komen dat een bezorgmoment vol zit. Dan wordt de bezorging verplaatst naar het eerst volgende beschikbare bezorgmoment.

Als je op een moment niet kan dan kun je dit makkelijk aangeven tijdens het bestellen van je boodschappen. Dit wordt doorgegeven aan de bezorger die hier vervolgens rekening mee houdt tijdens het bezorgen van je boodschappen.