UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Gegarandeerd de avond van je leven met andere singles in jouw eigen stad

Heb jij het altijd al eens willen uitproberen: speeddaten in Amsterdam? Wij vertellen je hoe een speeddate avond in z’n werk gaat, hoe je je ervoor opgeeft en hoe leuk het is.

Er is een nieuw bedrijf met de naam Search4love dat speeddaten heel serieus neemt. Singles uit alle leeftijdsgroepen kunnen zich inschrijven voor een mega event, speeddate diners en reguliere speeddating avonden. Voor het speeddaten worden heerlijke locaties uitgekozen.

Denk aan gezellige lounge bars en sfeervolle restaurants. Tijdens een speeddate avond word je ontvangen door de Search4Love host en geniet je van een gratis welkomstdrankje. Ieder speeddategesprekje duurt 4 minuten. Aan het einde van je snelle date vul je op je speeddate kaart in  -ja, of -nee. Je date doet precies hetzelfde. Aan het einde van de avond worden de speeddatekaarten bekeken. Een dubbele -ja is een match. Je ontvangt jouw matches in privacy. Zo kun je zelf bepalen of- en met wie je nog een keer wilt afspreken.

Via de site van Search4lovekun je je inschrijven en direct opgeven voor de eerstvolgende speeddate avond.

Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en meer!

Ben je Rotterdammer en wil je speeddaten in Rotterdam? Geen probleem. De Search4Love speeddate events worden door heel Nederland gehouden. Kies een date in je eigen woonplaats of varieer en bezoek eens een andere stad!

In de nieuwsbrief lees je waar en wanneer er weer een speeddate avond, speeddate diner of mega singles event plaatsvindt. Via de website geef je je op en de kaartjes komen direct jouw kant op. Op de avond zelf wordt verteld hoe een en ander verloopt.

Search4love organiseert het hele jaar door speeddate events voor hetero’s, homo’s en lesbiennes.

https://www.search4love.nl/