UTR Echt
Image default
Mode en Kleding

Energetix magneetsieraden: stijlvol én helend

Zit u niet zo goed in uw vel? Heeft u last van stress of bent u vaak moe? Met behulp van Engetix magneetsieraden zou u zich wel eens snel veel beter kunnen voelen. Dit zijn namelijk niet gewoon moderne sieraden, maar sieraden die u meer balans en energie geven. Ze verminderen stress en verlichten pijn. Hoe dit kan? De energie die de magneten van Energetix magneetsieraden uitstralen wordt opgenomen door het bloed in uw lichaam. Deze energie komt in uw bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes extra energie. Hierdoor zijn ze beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen van uw lichaam terecht, wat het herstel en zelfgenezend vermogen van uw lichaam stimuleert. Uw immuunsysteem wordt sterker, cellen verjongen zich beter en u ervaart minder pijn. Kortom: Energetix magneetsieraden bevorderen de doorbloeding in uw lichaam, waardoor blessures sneller genezen en u zich fitter voelt.

Wat is een Energetix magneethart en hoe werkt het?

Het Energetix magneethart is het meest verkochte product van Energetix. Het is een stijlvol sieraad dat overal op het lichaam te dragen is, zowel overdag als ’s nachts. Het best draagt u de magneet zo dicht mogelijk bij een probleemgebied, zoals een blauwe plek, verstuiking of een plaats waar u chronisch pijn heeft. Het magneethart zorgt voor een aangename warmte, waardoor uw spieren ontspannen en er een betere doorbloeding ontstaat. Dit verlicht de pijn en bevordert de genezing.

Koop uw Energetix magneetsieraden bij Manita

Manita Everaers is bij toeval in aanraking gekomen met Energetix magneetsieraden. Ze had toen zorgen, verdriet en zat niet goed in haar vel. Ze is de magneetsieraden gaan dragen en voelde zich meteen een stuk beter. Nu is ze zelfstandig Energetix zakenpartner en verkoopt ze diverse Energetix magneetsieraden, waaronder het Energetix magneethart. Manita kan u alles over deze sieraden vertellen en geeft u graag persoonlijk advies. Maak een afspraak bij haar winkel ‘Manita Everaers Energetix SWS’ in Halsteren of laat een thuisparty door haar verzorgen.

https://www.energetix-welzijn-sieraden.nl/

Gerelateerde artikelen

Een kapper in Arnhem die u méér dan tevredenstelt

Bestel jouw dames sneakers of pumps bij Steve Madden

U vindt op de markt in Tilburg diverse lederwaren van uitstekende kwaliteit