UTR Echt
Image default
Kunst en Kitsch

Een tijdloze trend: glaskunt

De afgelopen 2 jaar hebben de meeste van ons vast allemaal wel af en toe thuis gewerkt. De meeste mensen hebben dit als prettig ervaren alhoewel er genoeg mensen zijn die het niet fijn vinden. Nu het thuiswerken door blijft zetten is het wel zo fijn om je huis eens een kleine make-over te geven, even wat nieuws! In deze blog vertellen wij je meer over glaskunst en hoe je dit kan toepassen in je interieur!

Glaskunst

Glaskunst: je zult er vast wel eens over hebben gehoord! En zo niet, de naam verraad het al, het is namelijk kunst in de vorm van glas. Veel mensen denken er niet zo snel bij na om glas te gebruiken in het interieur, toch kan dit voor veel sfeer zorgen. Glas geeft namelijk een bepaalde luxe uitstraling maar is in combinatie met nonchalante accessoires en kleuren erg mooi. Het geeft op deze manier een warme uitstraling

Soorten

Je kan glas op verschillende manieren toepassen in je interieur. Zo kun je dus kiezen voor glazen accessoires zoals vazen, theelichten, kandelaren of kaarsenhouders. Glazen lampenhouders worden daarnaast ook erg populair. Je krijgt accessoires in verschillende texturen en kleuren, leuk om te combineren dus.

Waar verkrijgbaar?

Design glas is overal te krijgen. Het is erg populair geworden de laatste jaren en vooral onder de jongvolwassenen. Je kan er zelf voor kiezen om het speciaal te laten maken naar jouw smaak, vorm en stijl. Hou je nou meer van de vintage stijl dan zou je altijd kunnen rondkijken in een tweedehands winkel, hier worden enorm veel verschillende glaskunsten verkocht.

https://www.nan-design.nl/