UTR Echt
Image default
Cadeau

Een perfect kraamcadeau kopen bij dé specialist

Een kraamcadeau kopen voor die lieve baby die net ter wereld is gekomen? Bij Zilverdraakje koop je persoonlijke kraamcadeaus en Disney baby spullen om hem of haar te verwelkomen! Er zijn veel kraamcadeaus in het thema van Disney, zoals bijvoorbeeld een verzilverd koetsje als die van Assepoester die dient als spaarpot, of een kleiner formaat om de melktandjes in te bewaren of een eerste haarlok. Iedereen is dol op deze Disney baby artikelen en daarom maken ze een perfect kraamcadeau.

Een bijzonder en gepersonaliseerd cadeau kopen

Wat een kraamcadeau kopen bij Zilverdraakje zo bijzonder maakt, is dat de Disney baby spullen of de andere artikelen gepersonaliseerd kunnen worden. Als je een kraamcadeau geeft, vooral als het om een goede vriend of vriendin gaat die zojuist een kindje heeft gekregen, wil je het liefst iets persoonlijks meegeven aan de kleine. De gepersonaliseerde Disney baby spullen en andere kraamcadeaus van Zilverdraakje kunnen dan het perfecte kraamcadeau zijn.

Hoe kun je een gepersonaliseerd kraamcadeau bestellen?

Een gepersonaliseerd kraamcadeau kopen bij Zilverdraakje is erg eenvoudig. In overleg met het team van deze specialist kun jij de Disney baby spullen precies zo persoonlijk maken zoals jij dat wilt. Denk bijvoorbeeld aan het graveren van de naam of geboortedatum. Het team van dit bedrijf staat klaar om suggesties te geven en om naar jouw wensen te luisteren. Ze zijn te bereiken via e-mail en telefoon, ook via Whatsapp. Wel zo modern!

Alles wordt ingepakt verzonden

Een kraamcadeau kopen kan nog verder gepersonaliseerd worden door de Disney baby spullen of andere kraamcadeaus al door Zilverdraakje te laten inpakken. Met de grootste zorg en het leukste inpakpapier zorgen zij ervoor dat jij straks een prachtig cadeau hebt. Laat jouw kraamcadeau dus ingepakt verzenden naar de gelukkige of naar jezelf zodat je het mee kan nemen op kraamvisite. Dat is eigenlijk nog veel leuker, zodat je de reactie kan zien van de moeder of vader op jouw gepersonaliseerde cadeau!