UTR Echt
Image default
Cadeau

Een leuk fairtrade geschenk kopen

De kennis, het besef en het belang omtrent fairtrade is de laatste tijd steeds meer toegenomen. Zo vind je bijvoorbeeld in de supermarkten een steeds groter wordend assortiment aan fairtrade etenswaren. Dat je echter iemand ook een leuk fairtrade geschenk kunt geven, dat weet helaas nog niet iedereen. De leukste fairtrade geschenken kun je tegenwoordig echter eenvoudig binnen een handomdraai bestellen via het internet. Zo heeft Embrace the World een ruim assortiment aan deze bijzondere cadeaus beschikbaar!

Een fairtrade product uit Nepal

In de webwinkel vind je een groot aanbod aan fairtrade geschenken uit diverse landen. Grote kans dat jij een mooi product uit Nepal tegenkomt welke onder meer te herkennen is aan de prachtige kleuren. De diverse omslagdoeken en sjaals zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Naast dat ze lekker warm en kleurrijk zijn, zijn ze allemaal handgemaakt en ontzettend zacht. Kies jij er voor om iemand te verblijden met dit bijzondere fairtrade geschenk? Dan steun je tevens mooie projecten waarbij onder meer scholen en kindertehuizen worden geholpen. Ook is het mogelijk om in de webshop een geheel winters pakket samen te stellen. Zo zijn er ook Nepalese handschoenen en mutsen verkrijgbaar waarmee de ontvanger of jijzelf gegarandeerd warm de winter doorkomt!

Ontdek de wereldwijde producten

Naast de kleurrijke producten uit Nepal zijn er in de webshop van Embrace the World nog veel meer geschenken te vinden die afkomstig zijn uit diverse andere landen. Zo kun je kiezen voor een heerlijke geurkaars als fairtrade geschenk die slechts een kleine afstand heeft afgelegd vanuit België. Of kies je voor een cadeau dat maar liefst bijna 10.000 kilometer heeft afgelegd zoals de diverse maten kokosschaaltjes uit Vietnam? Enkele andere mogelijkheden die je hebt zijn Australië, Amerika, Thailand, Mexico en Afrika. Kortom: fairtrade geschenken hebben een wereldwijde afkomst en dat deze allemaal met veel zorg zijn uitgezocht, maakt deze webshop extra bijzonder. Ontdek het aanbod!