UTR Echt
Image default
Woningen

Een gezond kind met een berg buddy

Een Berg Buddy is een wendbare skelter waar je kind, of kinderen, jarenlang plezier van kan hebben. De skelters van dit merk bevatten comfortabele luchtbanden, stuurt zonder problemen op elk mogelijk denkbaar terrein en beschikt over een vrijloopautomaat. Er is tegenwoordig een erg groot aanbod aan Berg buddy skelters voor elke leeftijdsklasse. Zo kun je kiezen voor de stoere B Orang Berg buddy skelter of een trendy meisjes skelter Buddy Lua. Ook is het goed mogelijk om een Berg buddy aan te schaffen met een aanhanger. 

Een Berg buddy helemaal zelf personaliseren

Iedere Berg buddy is helemaal zelf te personaliseren naar eigen smaak. Het personaliseren kun je doen met een aanhanger, naamsticker of met een speciale veiligheidsvlag. Alsof dat niet genoeg is, is het bij sommige winkels ook mogelijk om een raceoverall aan te schaffen met je eigen naam bedrukt en in de kleur van de Berg buddy skelter. Daarnaast worden alle Berg buddy skelters geleverd met een krachtig stalen frame wat ook nog eens duurzaam en sterk is. De banden van een Berg buddy skelter zijn van rubber en daardoor geschikt om op elk terrein te rijden, zelfs op zand en gras. Kan je kind al rijden op een fiets of step dan is het ook heel makkelijk om te leren rijden op een Berg buddy skelter. 

Veiligheid is belangrijk bij Berg buddy

Berg buddy is een skelter waar je kind vast en zeker veel tijd meegaat spenderen. Daarom heeft de fabrikant Berg veel aandacht besteed aan de veiligheid en het rijcomfort. Om voor een goede stabiliteit te zorgen en dat je kind altijd met vier wielen op de weg blijft is de skelter voorzien van schommelassen. Daarnaast zorgen de comfortabele luchtbanden ervoor dat lange rijden met de Berg buddy leuk blijft. En dit geldt zelfs op hobbelige en moeilijke ondergronden. Meest belangrijke bij de Berg buddy skelter is het BFR systeem. Met dit systeem kan je kind zonder al te veel moeite de pedalen van voor naar achteruit rijden, overschakelen en remmen. Doordat alle skelters van Berg buddy een vrijloopautomaat hebben draaien de pedalen niet door als de skelter snelheid maakt zonder dat er getrapt wordt. Dit alles maakt een Berg buddy uniek en is één van de meest verkochte kinder skelters van dit moment. De fabrikant Berg staat voor kwaliteit met daarnaast belangrijke aspecten zoals comfort en veiligheid.

https://binnenenbuitenspeelgoed.nl/berg-skelters/