UTR Echt
Image default
Woningen

Dé partner voor kwalitatieve houten vloeren in de omgeving van Nijmegen

Biggelaar Parket, gelegen in Veghel tussen Limburg en Nijmegen, is de ideale partner voor al wie op zoek is naar prachtige, echt houten vloeren. Met meer dan 60 jaar ervaring op de teller mogen ze zichzelf beslist een expert in het vak noemen. De productie van de houten vloeren gebeurt in eigen atelier, waardoor u op ieder moment verzekerd bent van een absolute topservice. Lees verder om te ontdekken wat ze voor u en uw woning kunnen betekenen.

Vind de kleur die bij uw stijl past

Houten vloeren zijn een aanwinst voor iedere woning in de omgeving van Limburg of Nijmegen en ver daarbuiten. Ze geven aan elk huis meer karakter en zijn een toonbeeld van elegantie. U vindt ze in diverse kleuren en uitvoeringen, waardoor u gegarandeerd een uitvoering vindt die perfect past bij de stijl van uw woning. In hun showroom in Veghel kunt u de verschillende houtsoorten bekijken, zodat u een beter zicht krijgt op de verschillende mogelijkheden. Vindt u niet de kleur die u in gedachten heeft? Dit hoeft geen probleem te zijn. Biggelaar Parket beschikt over een eigen werkplaats in Veghel, mét spuiterij. Hierdoor kunnen ze de gewenste kleur creëren en krijgt u uw droomvloer. En dat is nog niet alles. De houten vloeren kunnen volledig op maat gemaakt worden, waardoor uw woning in Nijmegen of Limburg er piekfijn zal uitzien.

Koop een vloer bij deze professionals en geniet een leven lang

Het onderhoud van houten vloeren in Limburg, Nijmegen of daarbuiten, is relatief eenvoudig. Boen ze regelmatig met water en een aangepast onderhoudsproduct. De experts van Biggelaar Parket geven u graag advies hoe uw vloer schoon te maken, zodat deze jarenlang meegaat. Zijn er krassen op de vloer door een zwaar meubelstuk te verslepen of door brand- of waterschade? Dit bedrijf zorgt voor kleine en grote herstellingswerken en laat uw vloer er weer als nieuw uitzien. Zowel volledige vloeren als een deel van de vloeren kunnen hersteld worden. Ze schuren de bovenste laag weg en zorgen voor een gepaste behandeling, waardoor uw vloer nog jaren kan meegaan.