UTR Echt
Image default
Mode en Kleding

De lingerie trends van 2021

Het lijkt erop dat we met de lingerie trend -net zoals met kleding- teruggaan naar de jaren 80. Madonna heeft zo’n 20 jaar geleden de trend van het dragen van lingerie als kledingstuk doorgezet, en ook dit zien we terug in 2021! Lees snel verder als je nieuwsgierig bent naar meer lingerie trends van dit jaar.

Kant

Kant is iets dat niet snel voorbij zal gaan. Het wordt al jaren gebruikt als detail in lingerie en (nacht)kleding. Vooral in de tijd van de no-bra movement is kant niet meer te missen in onze kast. Zo zien we bijvoorbeeld veel verfijnde kanten bralette bh’s voorbij komen, met of zonder beugel. Kant kan op deze manier ook comfortabel zijn.  

Satijn

Naast kant mag satijn zeker ook niet overgeslagen worden. We zagen dit jaar al de slipdress tot leven komen maar ook in de lingerie zien we het weer terug. Het is een prachtig, zijdezacht stofje wat veel luxe uitstraalt. Je ziet het bij elk merk voorbij komen en dus wederom onmisbaar. Wil je wat extra galmour? Combineer dan kant met satijn!

Groene lingerie

Hou je ook van kleurrijke lingerie? Dan zit je goed met de trend van dit jaar, gekleurde lingerie is weer helemaal in! We kennen vast nog wel die tijd dat we alles zwart of wit wilde, maar die is inmiddels voorbij, alles mag en kan weer. Vooral de groene lingerie zien we deze zomer terug, nog mooier met je zongebruinde huid. Daarnaast kunnen we ook niet meer om de pastel tinten heen dit voorjaar, de keuze is reuze!

https://dolcedonna.shop/collections/lingerie-groen