UTR Echt
Image default
Eten en drinken

De lekkerste filet americain voor op brood en bij de borrel

Wil jij weleens weten hoe de lekkerste filet americain smaakt? Probeer dan eens de filet americain van het merk Ladessa. Het smeersel van dit merk is namelijk al meerdere malen uitgeroepen tot de absolute winnaar in verschillende blinde smaaktests. Vanwege de unieke smaak en de perfecte combinatie van ingrediënten weten ze telkens weer met kop en schouders boven de concurrentie uit te komen. De filet americain van dit innovatieve merk wordt gemaakt van 100% Nederlands rundvlees van de meest hoogwaardige kwaliteit. Vervolgens wordt er een unieke kruiden- en specerijenmix aan toegevoegd wat de smaak van dit product zo goed maakt.

Recepten voor bij de lunch of voor bij de borrel

De meeste mensen smeren hun filet americain lekker dik op een hard broodje. Een heerlijke combinatie! Maar wist je dat filet americain in nog veel meer recepten heerlijk smaakt. Gebruik het bijvoorbeeld eens in een wrap of smeer het op je panini. Daarnaast is filet americain ook een topingrediënt om te gebruiken bij de borrel. Smeer het bijvoorbeeld op toastjes of maak lekkere schuitjes van komkommer waar je filet americain op smeert. Ook lekker: miniquiches met tomaat americain (de vegetarische variant van filet americain) en gevulde eitjes met filet americain en ui. Ben je benieuwd naar deze recepten of wil je weten wat er nog meer mogelijk is met filet americain? Bezoek dan de receptenpagina op de website van Ladessa en laat je inspireren.

Ontdek ook de andere smeersels van dit merk

Naast een naturel filet americain, verkoopt Ladessa ook varianten hierop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een filet americain met uitjes of met pesto? Er zijn tal van varianten die je op de website, of in de winkel, kunt ontdekken. Maar wist je dat Ladessa naast filet americain ook andere verrukkelijke spreads maakt? Zo zijn er de likkepot, een smeerbare leverworst, de vitello tonato en de tomaat americain.

https://ladessa.nl/