UTR Echt
Image default
Meubels

De houten eiken tafel naar jouw smaak

Op de website kan je gemakkelijk een houten eiken tafel bestellen. Deze worden in een divers aantal aan soorten en maten aangeboden, waardoor je altijd een keuze kunt maken voor een tafel dat passend is in jouw interieur. Maak gebruik van de tools en de adviezen die je vindt op de website. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kan je altijd even contact opnemen met een van de adviseurs die je graag helpt bij het vinden van de juiste houten eiken tafel voor in jouw woning of kantoorpand. Er is een basis collectie samengesteld, maar je hebt ook de mogelijkheid om een eigen houten eiken tafel samen te stellen zodat je zeker weet dat deze past in jouw ruimte. 

Samenstellen

Wanneer je een houten eiken tafel gaat samenstellen heb je een aantal zaken waar je een keuze uit kunt maken. Allereerst geldt dit voor het blad van de tafel. Je kunt kiezen voor de vorm, de dikte en de maat van het blad. Daarnaast is het van een groot belang dat je goed nadenkt over het onderstel van de tafel. Het onderstel is namelijk een onderdeel dat kan zorgen voor een heel andere sfeer in een interieur. Kies je bijvoorbeeld voor een metalen onderstel, dan wordt de tafel gauw wat stoerder, tegenover een keuze voor een houten onderstel, hiervan zal de tafel juist wat klassieker worden. Het is geheel aan jou wat voor keuzes je hierin maakt. 

Houtsoort

Er wordt vooral gewerkt met eiken uit Europa voor het maken van de houten eiken tafel. Dit is een soort hout dat hard is en waar makkelijk mee gewerkt kan worden. Het hout is afkomstig van winters en van zomers hout. Het is een van de meest bekende soorten van hout dat er beschikbaar is en wordt vaak gebruikt voor het maken van meubels en wat ook nog belangrijk is met dit soort hout is dat het staat voor duurzaamheid.