UTR Echt
Image default
Meubels

Ooit al eens op een steiger gestaan?

Nee, ik in ieder geval niet maar wel ik wel graag op zou willen zitten zijn steigerbuis meubelen! Dit is een hele nieuwe upcoming trend in de categorie industriële meubel wereld en deze zien er geweldig stoer uit, zijn stevig en geven een geweldige finish in jouw huis of tuin. Ze worden gemaakt van steigerbuizen en zijn te combineren met alle houtsoorten, maar steigerhout vindt ik persoonlijk wel het mooiste bij deze meubelstijl. Ook passen ze in ieder interieur thuis, of dit nu landelijk is industrieel, of een andere stijl. Deze meubels zijn ook in alle kleuren, soorten en maten te verkrijgen en volledig op maat te maken.

Steigerbuis meubels zijn hele duurzame en stevige meubels waar je jaren lang enorm veel plezier van kunt ervaren. De constructie van deze meubels zijn gemaakt van duurzaam en mooi staal en het staal is van de beste kwaliteit. Ook kun je ervoor kiezen om de meubels te laten maken van gebruikte materialen, dit maken de meubels ook ecologisch en duurzaam.

Maar wat moet je dan kiezen?

Kies je dan voor nieuwe materialen of gebruikte materialen? En daarnaast heb je dan ook nog de keuze in heel veel soorten hout, kleuren en of je dan hierbij ook kiest voor gebruikt of nieuw hout. Zelf zou ik persoonlijk kiezen voor gebruikt hout omdat je hier mee een ecologische keuze maakt en gebruikt hout ook een stuk minder werkt dan nieuw hout omdat het al een aantal jaar is gebruikt en ingeleefd. Daarnaast vind ik gebruikt hout ook persoonlijk veel mooier omdat het meer vertelt en meer laat zien. Het is daarnaast robuuster en karakteristieker en geeft het persoonlijk veel meer sfeer voor mij dan nieuw, onbewerkt en kaal hout. En daarnaast is het een stuk beter voor het milieu omdat het ook een vorm van recyclen is als je kiest voor gebruikt hout.

 

https://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerbuis-meubels/