UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

De Beste Apps Om Geld Te Besparen!

Apps worden heel veel gebruikt door consumenten zoals wij. Uit onderzoek* blijkt dat we gemiddeld maarliefst 9 apps per dag gebruiken. Dit zijn er een stuk meer dan vroeger toen mobiele telefoons nog helemaal niet bestonden maar dat is uiteraard logisch.

Leuk en aardig, maar wat hebben we er aan?

Best veel! Niet alleen kunnen apps ons leven leuker en vooral makkelijker maken, maar we kunnen er ook een heleboel geld mee besparen! In dit artikel bekijken we drie apps die ons helpen meer geld te besparen!

 

Kimbino

De Kimbino app is redelijk nieuw en is te downloaden in de app store of op hun website; kimbino.nl. Deze app verzamelt alle folders op een plek en zorgt zo voor heel wat besparingen. De app is veel makkelijker te gebruiken op je smartphone dan de meeste folder websites.

Als je graag de folders doorbladert en niet houd van papier verspilling, dan is dit zeker een app voor jou!

 

Bencompare

Bencompare zet al je vast lasten overzichtelijk op een plek. Dit zorgt ervoor dat je altijd bovenop je uitgaves en inkomsten zit en zo dus automatisch een hoop bespaart.

Als je moeite hebt met je uitgaves op order te houden dan kan een app als bencompare je zeker helpen. Alleen al het bijhouden van je financien zorgt er vaak voor dat je automatisch een hoop gaat besparen.

 

Peerby

Peerby maakt het mogelijk om spullen te huren van mensen in de buurt. Dit zorgt ervoor dat minder verspilt wordt en jij niet het gehele bedrag hoeft te betalen voor een aankoop. Iedereen wint en het scheelt gelijk een hoop geld!

 

 

Jip

Jip doet soortvan hetzelfde als Kimbnio, maar dan voor tankstations. Het laat precies zien waar de bestgeprijsde tankstations zijn en zorgt er dus voor dat je altijd zo goedkoop mogelijk je tank vol krijgt.

Benzine stapelt net als de wekelijkse boodschappen heel snel op dus is het zeker de moeite om in de gaten te houden.

 

Conclusie

Dit zijn maar drie van de vele apps die je helpen om geld te besparen. Hoewel geld besparen op onnodige dingen altijd mooi meegenomen is, is het niet noodzakelijk om alles te precies bij te houden. 

Deze apps helpen je met besparen op de belangrijkste kostenposten zonder dat het je teveel tijd en moeite gaat kosten.

 

 

https://www.iculture.nl/nieuws/onderzoek-9-apps-per-dag/

https://www.kimbino.nl/