UTR Echt
Image default
Eten en drinken

Bij dit restaurant in Spakenburg worden gerechten bereid in de houtskooloven

Als u uit gaat eten bij een restaurant dan is het natuurlijk belangrijk dat het eten kwalitatief goed is. Ook de sfeer is van belang. Daarnaast is het fijn als u de keuze heeft uit meer dan een paar gerechten. Dit is bij Antonio’s Eethuys, een restaurant in Spakenburg, zeker het geval. Hier kunt u heerlijk eten tegen een scherpe prijs. De sfeer is zeker goed, zowel binnen als buiten. Buiten zit u op een gezellig plein, binnen hangt een knusse sfeer. Het is dus zeker aan te raden om daar te gaan eten, maar u kunt ook eten bestellen bij dit restaurant.

Gebruik van een houtskooloven voor meer smaak

Wellicht bent u al helemaal verkocht om een bezoek te brengen aan dit restaurant in Spakenburg. Er is echter nog iets wat dit restaurant bijzonder maakt. Er wordt bij dit restaurant in Spakenburg namelijk gebruik gemaakt van een houtskooloven van Mibrasa. Hierin worden verscheidene gerechten bereid bij dit restaurant. De reden dat maaltijden uit deze houtskooloven zo goed smaken, is een combinatie van factoren. Het zijn de kolen van erg goede kwaliteit en het feit dat de temperatuur precies geregeld kan worden. Dit heeft te maken met het schuifsysteem. Een aantal burgers en ook andere gerechten bij Antonio’s Eethuys worden bereid in deze oven.

Een zaal huren

Bent u geïnteresseerd in de maaltijden van dit restaurant in Spakenburg? Dan kunt u via de website gemakkelijk een reservering plaatsen. Dit kan ook telefonisch of via de e-mail als u dit liever doet. U kunt dus een reservering plaatsen voor een tafel bij dit restaurant, maar u kunt ook eten bestellen en ophalen. Een zaal huren behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld een feestje heeft of met een groter gezelschap wilt gaan eten. De zaal bevindt zich op de bovenverdieping van dit restaurant. Dit kan ook telefonisch besproken worden.