UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Bestel hoogwaardige tulpenbollen online bij BULBi.nl

Bij BULBi.nl kunt u genieten van een uitgebreid assortiment hoogwaardige tulpenbollen. Van prachtige Pioentulpen tot elegante leliebloemige tulpen, wij bieden een verscheidenheid aan soorten, kleuren en maten tulpen aan. Onze tulpenbollen kunnen gemakkelijk online worden besteld en worden rechtstreeks van onze kwekers geleverd.

Het planten van tulpenbollen is het beste in het najaar, van oktober tot december, plaatsvinden. De tulpenbollen hebben namelijk een koude periode nodig om tot bloei te komen. Plant de tulpenbollen ongeveer 10 centimeter uit elkaar en houd een plantdiepte aan van ongeveer 3 keer de grootte van de bloembol. Indien gewenst kunt u gebruik maken van een bollenplanter om de tulpenbollen te planten.

Bij BULBi.nl kunt u eenvoudig online uw tulpenbollen bestellen. Deze zijn beschikbaar van augustus tot en met december. Door uw bloembollen online te bestellen, bent u verzekerd van uw favoriete keuze en worden de tulpenbollen geleverd op het juiste moment om te planten, in een door u gekozen leverweek. Wanneer u uw bestelling geplaatst heeft en deze helemaal afgerond is ontvangt u van ons via e-mail uw orderbevestiging. Voor meer informatie over het bestelproces kunt u terecht op onze website.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van BULBi.nl?

Lukt het niet helemaal met uw bestelling, heeft u een vraag over bloembollen kopen of heeft u een andere vraag? U kunt eenvoudig in contact komen met onze klantenservice. Bij BULBi.nl zijn er verschillende kanalen beschikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer dat vermeld staat op onze website. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar het e-mailadres dat eveneens vermeld staat op de website. Voor snelle vragen kunt u ook contact opnemen via Facebook of Instagram. Ons team bestaat uit ware experts en zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te helpen bij de bestelling en advies te geven. Of u nu advies nodig heeft over een product of vragen heeft over de service van BULBi, wij zullen ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

https://www.bulbi.nl/nl/