UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Bent u al volledig geautomatiseerd?

 

Winkelautomatisering | In de afgelopen jaren zijn er vele ontwikkelingen geweest in de detailhandel. Zo oriënteren klanten zich niet alleen meer in de winkelstraten, maar is het internet (en daarmee vooral de webshops) het eerste oriëntatiepunt geworden. Naast de verandering bij de consument is er ook bij ondernemers het een en ander veranderd. Het terugdringen van de administratie en de drang om efficiënter te werken groeit met de dag. Automatiseren is dan ook voor veel ondernemers de perfecte uitkomst. Maar, wat betekent winkelautomatisering? Welke functies en mogelijkheden biedt het? En wat zijn de voordelen van winkelautomatisering? 

Winkelautomatisering: wat is het?

Kassasystemen die enkel gebruikt kunnen worden voor afrekenen voldoen niet meer aan de verwachting van de moderne ondernemers. De traditionele kassasystemen, die enkel voor het afrekenen gebruikt worden, schieten vaak te kort. 

Door een grote behoefte aan gebruikersgemak groeit de vraag naar winkelautomatisering de laatste jaren ontzettend. Maar, wat houdt dit precies in?   

Winkelautomatisering betreft eigenlijk alles wat met uw kassasysteem en kassasoftware te maken heeft. Denk hierbij aan alle inkomende en uitgaande goederenstromen, voorraadbeheer, logistiek, CRM, marketing, rapportages en  andere bedrijfssoftware die aan het afrekensysteem gekoppeld kan worden. Bijvoorbeeld uw pin apparaat, boekhoudpakket of webshop. Ofwel, winkelautomatisering is het totaalpakket waarbij uw winkel volledig wordt ondersteund. In vergelijking met de traditionele kassasystemen geeft winkelautomatisering u dus inzicht in alle facetten van uw onderneming. Van voorraad, tot boekhouding en werknemer prestaties. 

Op zoek naar de juiste winkelautomatisering? 

Bent u op zoek naar geschikte winkelautomatisering? Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres! De experts van Vendit leggen u graag de verschillende mogelijkheden uit. Bovendien kunt u ook een vrijblijvende demonstratie aanvragen, om de systemen van Vendit optimaal te ontdekken. 

 

https://www.vendit.nl/