UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Bel snel de Dakmakers bij schade aan uw platte dak

Een dakreparatie aan een plat dak kan nodig zijn wanneer het dak schade heeft opgelopen. Wie kunt u het beste bellen voor het uitvoeren van een uitstekende dakreparatie? De Dakmakers!

Het advies van de Dakmakers luidt als volgt: onderneem meteen actie wanneer u schade aan uw platte dak ontdekt. Wacht niet met bellen maar neem gelijk contact met ons op. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in om de schade aan het dak te komen herstellen. Hoe langer u wacht met het maken van een afspraak, hoe langer de schade de kans krijgt om groter te worden. En grotere schade betekent ook hogere kosten voor de reparatie. Of in een zeer ernstige gevallen zelfs flink hoge kosten indien de dakbedekking zo slecht is geworden dat deze vervangen moet worden. En dat is in veel gevallen helemaal niet nodig en is een reparatie in een mum van tijd gepiept, als u maar op tijd een afspraak met ons maakt.

Wie zijn wij en waar zijn wij te vinden?

Het hoofdkantoor van de Dakmakers is gevestigd in Alphen aan den Rijn, in ’t Groene Hart. De meeste van onze klanten wonen in ’t Groene Hart zelf, in Zuid Holland, in Noord Holland en in de Randstad. Maar ook buiten deze gebieden kunt u ons tegenkomen. Wij hebben namelijk geen beperkt werkgebied en bezoeken onze klanten door heel Nederland.

Ons dakdekkersbedrijf bestaat inmiddels al meer dan 35 jaar. Het is een echt familiebedrijf met een hecht en gedreven team. Het team bestaat stuk voor stuk uit toppers die hart voor de zaak en voor het vak hebben. Natuurlijk is iedereen die bij ons werkt volgens de juiste weg opgeleid. En indien nodig volgt iedereen tussendoor bijscholing, want we willen uiteraard van alle nieuwe ontwikkelingen perfect op de hoogte blijven.

Wij zijn betrouwbaar, gezellig, secuur, hebben een flinke bak aan kennis en ervaring in huis en leveren het beste werk af. Over al ons uitgevoerde werk geven wij garantie.  

Iedere dag overdag en ’s nachts bereikbaar

Voor een dakreparatie kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken. Ook tijdens de feestdagen. Want plotselinge schade door weersinvloeden kunnen op de meest onhandige tijden ontstaan. Daarom staan wij altijd voor u klaar om u uit de brand te helpen.

Ook voor betrouwbaar en gedegen dakadvies kunt u bij ons aankloppen. Alles wat u maar wilt weten over het verduurzamen, renoveren, onderhouden of repareren van platte daken kunnen wij u vertellen. We schuiven dan ook graag aan uw keukentafel aan voor een kennismaking en om te praten over ons mooie vak! 

 

https://www.dakmakers.nl/