UTR Echt
Image default
Mode en Kleding

Bedrijfskleding voor in de bouw koopt u hier

Bent u op zoek naar bedrijfskleding voor in de bouw? Dan bent u bij A. van Raak Workwear aan het juiste adres. Bij deze B2B allround specialist is alles mogelijk voor uw bedrijfskleding of het nu voor de bouw, horeca of sport is. Van overalls tot vlam vertragende kleding en van werkbroeken tot high visibility kleding. Bij dit bedrijf kunt u voor alles terecht. Met een grote collectie aan werkkleding, heeft u een ruimte keuze om precies aan te schaffen wat u zoekt. Zorg ervoor dat uw medewerkers veilig en goed beschermd aan het werk kunnen. Ze beschikken bij A. van Raak Workwear over een grote voorraad en kunnen hierdoor altijd snel leveren.

Personaliseer uw bedrijfskleding voor de bouw

Wilt u dat uw medewerkers uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam uitdragen terwijl ze aan het werk zijn? Wilt u via uw bedrijfskleding reclame maken voor uw bouw- of klusbedrijf? Bij A. van Raak Workwear kunt u dit op verschillende manieren laten doen. Er is een mogelijkheid tot borduren van uw logo, maar u kunt ook door middel van transfer- or zeefdruk uw corporate identity laten zien. Er wordt altijd eerst een borduur- of drukproef gemaakt met de juiste afmetingen en kleuren van uw logo. Wanneer u deze goedkeurt, zullen ze de grotere oplage gereedmaken. Met de klantgerichte service van dit bedrijf, zult u altijd krijgen wat u voor ogen had en kunt u altijd op de expertise van de medewerkers rekenen.

Weet u al wat u gaat bestellen?

Laat uw medewerkers het visitekaartje van uw bedrijf worden met bedrijfskleding voor in de bouw van hoge kwaliteit, herkenbaar door uw naam of logo. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij dit bedrijf. Wanneer u in de webshop voor meer dan € 100,- bestelt, is de verzending gratis. Bestel snel online of ga langs in de uitgebreide showroom in Utrecht om de kleding en accessoires te zien.

https://workwearfactory.nl/