UTR Echt
Image default
Zakelijk

Bedrijfsdiefstal

20% van de bedrijven heeft elk jaar te maken met een bedrijfsdiefstal. Dit betekent dat er best veel bedrijven slachtoffer worden. De meeste diefstallen gebeuren binnen het eigen personeelsbestand. Dit betekent dus dat je jezelf niet alleen moet wapenen tegen diefstallen van buitenaf. Je moet jezelf ook wapenen tegen diefstallen van binnenuit. Als je het vermoeden hebt dat er spraken is van een bedrijfsdiefstal, dan moet je dit bewijzen. Je mag helaas niet zomaar gaan roepen dat iemand schuldig is aan diefstal zonder bewijs. Logisch want dit is smaad. Daarbij kan je de relatie met je personeel ernstig beschadigen. Dit wil je natuurlijk niet en daarom is het belangrijk om een privé detective in te schakelen. Als privé detective gaan we eerst aan de slag om bewijzen te verzamelen zonder je personeel op de hoogte te stellen. Je voorkomt zo dat je personeel argwaan krijgt en misschien bewijzen probeert te wissen. Daarbij voorkom je onrust door een vermoeden uit te spreken dat je niet kan bewijzen. We helpen je dan ook graag om je op de hoogte brengen van een bedrijfsdiefstal terwijl we achter de schermen onderzoek doen.

Hulp bij aangifte doen van strafbare feiten

Als je eenmaal officieel erkend bewijs hebt van je eigen privé detective, dan wordt het tijd om vervolgstappen te ondernemen. Je moet officieel aangifte gaan doen tegen je eigen personeel. Daarnaast moet je een dossier overhandigen aan het UWV om je personeel te ontslaan. Wij kunnen je helpen om dit complete traject te begeleiden. Uiteraard behartigen we de belangen van onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat er sluitend bewijs is om een personeelslid aan te pakken. We vinden het belangrijk dat echt niemand wegkomt met een bedrijfsdiefstal. Samen zorgen we voor antwoorden op vragen waar je misschien al een tijdje tegenaan loopt. Dankzij onze afhandeling krijg je eindelijk de antwoorden die nodig zijn om een diefstal aan te pakken.

Maak een afspraak om een onderzoek te starten

Wil je graag onderzoek doen naar een bedrijfsdiefstal? Je kan gerust bellen voor een afspraak met onze privé detective. Samen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn.