UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Zo leef je zuiniger!

Het klimaat, het is de afgelopen jaren een onderdeel die steeds belangrijker wordt. Allerlei dingen worden er uitgeprobeerd zodat iedereen kan bijdragen aan het klimaat. Gelukkig zijn er ook een aantal effectieve methodes. De meest simpelste manier is energie besparen. Je hoeft alleen maar je verlichting na te lopen in je huis. Welke bronnen gebruik je? Als je gebruik maakt van gloei- of halogeenlampen is de kans groot dat je energie verspilt. Dit is zonde voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Wil je weten hoe dit anders kan? Lees deze blog dan snel verder over led lampen!

Dit is waarom led verlichting een goed idee is

Het leven is natuurlijk al duur genoeg. Helaas komen hier de kleine kosten ook nog bij, bijvoorbeeld de lampen in je huis. Het is daarom verleidelijk om goedkope lampen aan te schaffen, maar op de lange termijn is dit niet de goedkoopste optie. Led lampen zijn duurder in aanschaf maar gaan veel langer mee. Jouw energierekening gaat aanzienlijk omlaag. Dus vervang je spotjes met ledverlichting, en je wint hierbij aan energieverbruik en het milieu heeft er iets aan. Een win-win situatie dus!

Welke voordelen heeft het nu precies?

Hierboven hebben wij uitgelegd dat ledlampen op de lange termijn een stuk goedkoper zijn dan de gloei- en halogeenlamp. Dit komt door de warmte die de lampen uitstralen. Gloei- en halogeenlampen gebruiken maar tien procent van de energie als licht, de rest gaat op aan de warmte die ze uitstralen. Over stille energieslurpers gesproken! Led lampen daar in tegen gebruiken negentig procent van de energie aan licht, en maar tien procent aan warmte. Tel uit je winst!

Led verlichting en zijn levensduur

Dus als je graag wilt leven in een duurzame omgeving is de eerste stap die je neemt led verlichting. Het doet namelijk precies datgene waar ze voor gemaakt zijn namelijk licht geven. Ze verbruiken ook nog eens een stuk minder energie. Overtuigd? Neem dan snel een kijkje op de website van https://www.ledlichtstunter.nl/ . Deze aanbieder heeft een ruim assortiment waardoor er altijd wel een lamp bij zit die precies is wat jij zoekt!

https://www.ledlichtstunter.nl/