UTR Echt
Image default
Woningen

Van een stoeldop tot bubbeltjesplastic: tips om jouw interieur te beschermen tijdens het verhuizen

Bij een verhuizing komen natuurlijk een heleboel zaken om de hoek kijken. Van administratief tot praktisch, een verhuizing kost niet alleen veel tijd maar ook veel energie. Op het moment dat je daadwerkelijk gaat verhuizen, wil je natuurlijk je inboedel zo goed mogelijk beschermen. Als de helft onderweg kapot of beschadigd raakt, is het harde werk voor niks geweest. In deze blog geven we drie tips om jouw interieur te beschermen!

Bubbeltjesplastic

Bubbeltjesplastic is je beste vriend tijdens het verhuizen. Pak alles heel goed in met bubbeltjesplastic om je spullen te beschermen tijdens het transport. Door het bubbelplastic kunnen je spullen tegen een stootje waardoor de kans dat ze veilig op de plek van bestemming aankomen een stuk groter is.

Stoeldop

Eenmaal aangekomen in je nieuwe woning kan het inrichten gaan beginnen. Dit betekent ook veel schuiven met meubels. Om je nieuwe vloer te beschermen wordt het gebruik van een stoeldop aangeraden. Een stoeldop zorgt ervoor dat je zorgeloos met je meubels kunt schuiven en dat de vloer goed wordt beschermd. Zo heb je langer plezier van je nieuwe vloer!

Demonteren

Demonteer je meubels zo veel mogelijk, zodat de kans op schade wordt geminimaliseerd. Probeer bijvoorbeeld zo veel mogelijk losse pootjes en deurtjes overal vanaf te halen. Je zult merken dat het transporteren van de meubels dan een stuk makkelijker gaat.

https://stoeldopshop.nl/