UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Wat krijg je met Amazon Prime?

Wat krijg je met Amazon Prime?

Amazon is sinds eind jaren negentig toonaangevend op het gebied van e-commerce en cloudcomputing. Amazon Prime is een betaalde service die door het bedrijf wordt aangeboden en die toegang biedt tot gratis verzending binnen twee dagen, het streamen van muziek en video en andere voordelen voor een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding. De service debuteerde in 2005 en vanaf 2022 zijn er wereldwijd meer dan 200 miljoen actieve Amazon Prime-abonnees.

 

Met Amazon Prime krijgt u:

 

Gratis verzending van één dag/twee dagen voor in aanmerking komende artikelen

Met Amazon Prime kunt u uw aankopen binnen één of twee dagen gratis naar u laten verzenden. Dit is een geweldige optie als u uw artikelen snel nodig heeft.

 

Gratis verzending op dezelfde dag voor bepaalde items

In sommige gebieden kunnen Prime-leden hun bestellingen op dezelfde dag laten bezorgen als ze hun bestelling plaatsen.

Toegang tot Prime Video

Als Prime-lid heb je toegang tot het streamen van meer dan 2 miljoen films en tv-afleveringen, waaronder bekroonde Amazon Originals.

Toegang tot Prime Music

Met Amazon Prime Music kun je miljoenen nummers ad-free en on-demand streamen. Je kunt ook nummers downloaden om offline te luisteren.

Onbeperkte foto-opslag met Prime Photos

Amazon geeft Prime-leden onbeperkte foto-opslag met Prime Photos. U kunt dus al uw foto’s en video’s op één plek opslaan.

Vroege toegang tot Lightning Deals

Als Prime-lid krijg je vroege toegang tot Lightning Deals op Amazon.com. Dit betekent dat je een voorsprong hebt op andere shoppers als het gaat om het krijgen van de beste deals.

Toegang tot Kindle First

Als je een Prime-lidmaatschap hebt, kun je elke maand gratis een nieuw Kindle First-boek lezen. Dit zijn boeken die met de hand zijn geselecteerd door de redactie van Amazon.

Korting op Prime Now-bestellingen

Prime Now is een service die eten, boodschappen en andere artikelen binnen twee uur bezorgt. Prime-leden komen ook in aanmerking voor korting op hun Prime Now-bestelling.

 

Zoals je kunt zien, zijn er veel voordelen verbonden aan een Amazon Prime-lidmaatschap. Als u vaak op Amazon winkelt, is het misschien de moeite waard om u aan te melden voor de service. Je krijgt gratis verzending, toegang tot Prime Video en Prime Music, vroege toegang tot Lightning Deals en meer. Dit is een geweldige manier om tijd en geld te besparen. Aanmelden voor Amazon Prime is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten en het is zeker de moeite waard.