UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Waarom Kato Kantoorinrichting?

Kato 

Kato Kantoorinrichting beschikt over een ruim assortiment kantoorartikelen en kantoormeubilair. Het is een snel veranderende markt, dus het is belangrijk om met de tijd mee te gaan. In de huidige tijd is het flexibel werken een belangrijk aspect. Bij Kato kantoorinrichting maken we van elke ruimte een prachtige werkplek. Wil jij voor een korter periode een werkplek creëren? Ook dat is mogelijk bij Kato Kantoorinrichting. Huur de benodigde attributen en richt jouw ruimte naar eigen wensen in. 

Waarom Kato Kantoorinrichting? 

Wij komen de benodigde artikelen gratis monteren op de door jou gewenste locatie. Je hoeft zelf niet te klussen, maar de artikelen worden door ons in elkaar gezet. Daarnaast biedt Kato Kantoorinrichting een garantie van maar liefst twee jaar. Ben jij benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Bureaus 

Een benodigd attribuut van een kantoorruimte is een bureau. Op het bureau kan de laptop worden geplaatst om vervolgens gefocust aan het werk te gaan. Een bureau is in de basis een soort tafel. Kato Kantoorinrichting biedt verschillende type bureaus aan. Voor het benutten van de ruimte kan er gekozen worden voor een duo of hoekbureau. Denk jij meer aan je gezondheid en wil je op ergonomische wijze te werk gaan? Dat kan! Kato Kantoorinrichting biedt verstelbare, zit sta en elektrische verstelbare bureaus aan voor een ergonomische werkwijze. 

Bureaustoelen

Bureaustoelen zijn een musthave bij een intensieve werkdag op het kantoor of bij jou thuis. Staand werken is prettig voor de afwisseling, maar niet voor de hele dag. Daarom biedt Kato Kantoorinrichting een aantal bureaustoelen aan. De prijzen tussen de bureaustoelen variëren enorm. Zo zijn er bureaustoelen van €200, maar ook bureaustoelen van €2.000 beschikbaar. De prijzen zijn afhankelijk van de verschillende mogelijkheden van de stoel. Kijk naar het gebruik van jouw bureaustoel en bepaal welke bureaustoel bij jou past. 

Contact 

Wil jij graag meer informatie over jouw kantoorinrichting? Dan staat Kato Kantoorinrichting voor jou klaar. Bel ons 053-206 80 20 of stuur een e-mail naar info@katoprojecten.nl. Wij helpen je graag met alle vragen.  

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/bureaus/