UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Waarom een weight gainer shake zo handig is

Een weight gainer shake is een calorierijke shake voor mensen die moeilijk in gewicht aankomen. Aankomen in gewicht klinkt simpel, maar is voor sommige mensen ontzettend moeilijk. Van nature magere mensen hebben als lichaamstype ectomorph. Ze worden ook wel aangeduid als ecto’s. Ecto’s hebben over het algemeen een snelle stofwisseling. Ze zeggen vaak “Ik kan eten wat ik wil, maar kom gewoon niet aan”. Herken jij jezelf hierin en is gewichtstoename je doel? Een weight gainer shake kan een nuttige aanvulling zijn op je normale eetpatroon. Met zo een maaltijdshake kun je gemakkelijk en snel je calorie inname verhogen. Weight gainers bevatten een mengsel van koolhydraten en eiwitten. 

Waarom een weight gainer shake?

Een weight gainer gebruik je om op een makkelijke manier extra calorieën binnen te krijgen. Een dergelijke shake bevat veel calorieën en koolhydraten en is bedoeld als aanvulling op de gewone voeding. Naast de grote hoeveelheden koolhydraten bevat een goede weightgainer ook de nodige eiwitten. Koolhydraten voorzien je lichaam van energie en calorieën. Eiwitten zorgen voor een sneller herstel na een training en dus voor een snellere opbouw van spiermassa.

Werking

Een weight gainer helpt je om aan je dagelijkse calorieënbehoefte te komen. Niets meer en niets minder dan dat. Voor een weight gainer kan je het beste op zoek gaan naar één waar zo min mogelijk vet inzit en hoog aantal aan koolhydraten en eiwitten. Als je vlak voor of na een training meer calorieën inneemt kan dit in principe geen kwaad, omdat je lichaam er goed gebruik van kan maken.

Weight gainer zonder te sporten?

Vaak krijgen wij de vraag of je bij gebruik van een weight gainer shake ook moet sporten. Hoewel het van oorsprong een sportvoeding product is, kun je een weight gainer ook gebruiken zonder te sporten. Door een weightgainer te gebruiken kun je ervoor zorgen dat je meer calorieën binnenkrijgt dan je verbruikt. Voor veel mensen is dit nodig om hun fysieke doel te bereiken.

Bodystore

Nu je alles weet over weight gainer shakes, is het de hoogste tijd om het product aan te schaffen. Bodystore.nl is een webshop waar je verschillende voedingssupplementen kan aanschaffen. Op deze webshop vind je veel soorten voedingssupplementen, waaronder weight gainers. Zo kun jij rustig kijken welke jij het beste bij jou vindt passen.

 

https://www.bodystore.nl/

Gerelateerde artikelen

Last van ongedierte herkennen, doe je zo!

Vind de beste Xbox aanbieding

Wanneer komen er vogels naar mijn tuin?