UTR Echt
Image default
Winkelen

Waar u op moet letten bij de aanschaf van een kledingrek

Wanneer u voor uw bedrijf een kledingrek wilt aanschaffen, zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Het maakt een groot verschil of u het wilt aanschaffen voor een magazijn of voor in een kledingwinkel. Voor het eerste is het handig als u verrijdbare kledingrekken aanschaft, voor het gemakkelijk transporteren van kleding van A naar B. In een kledingwinkel oogt een designkledingrek zeer professioneel en kunt u tevens uw eigen stijl naar voren laten komen. Er zijn echter nog meer zaken die kunnen bijdragen aan de juiste keuze. Waar moet u nog meer op letten bij de aanschaf van een rek voor uw kleding?

De capaciteit van het kledingrek

Allereerst is het belangrijk om de capaciteit van het kledingrek in gedachten te houden. Wanneer u in uw magazijn gemakkelijk kleding van de ene naar de andere plek wilt vervoeren, is het handig als het rek een grote capaciteit heeft. Zo kunt u meer kleding tegelijkertijd verplaatsen. Bij Bleijenberg zijn er volop kledingrekken verkrijgbaar, zo ook dubbele kledingrekken. Hiermee kunt u nog meer kleding in een keer van de ene naar de andere plek brengen. In een kledingwinkel of voor uw marktkraam is het handiger om de rekken niet te vol te hangen. Zo kunnen klanten er gemakkelijker doorheen gaan en de kleding beter bekijken.

Verrijdbaar of vast

Tenslotte is het goed om te weten of u gebaat bent bij een verrijdbaar kledingrek, of juist een vaste. Verrijdbare kledingrekken komen goed van pas als u de kleding vaak moet transporteren, of als uw bedrijf geen vaste plek kent. Neem bijvoorbeeld een marktkraam: hierbij is het handig om gebruik te maken van verrijdbare rekken, aangezien de kraam keer op keer weer opgebouwd en afgebroken wordt. De kleding moet hierbij gemakkelijk te vervoeren zijn. Voor een kledingwinkel in een vast gebouw kunt u kiezen voor vaste kledingrekken met een mooie uitstraling. De designrekken van Bleijenberg kunt u door middel van de stelpoten altijd stabiel plaatsen.

https://www.bleijenberg-shop.nl/

Gerelateerde artikelen

Zet met een Krups koffiemachine de lekkerste koffie

Bekijk mooie tegels in de tegelshowroom in ’s-Hertogenbosch

Etherische olie kopen voor een betere energiebalans