UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Verhuizen in Midden- en West Brabant voor de beste prijs

Noord-Brabant is een populaire provincie om te wonen. Het is er minder druk dan bijvoorbeeld in de randstad maar je zit nog steeds relatief dichtbij. Bovendien kun je vanuit Brabant eenvoudig naar het zuiden reizen, richting België en Frankrijk. Daarnaast heb je in Brabant veel mooie steden en pittoreske dorpjes die een mooie woonbestemming zijn voor iedereen die op zoek is naar gezellige drukte, afgewisseld met veel ruimte en prachtige natuur. Wil je in Brabant gaan wonen dan zal het je wel opvallen dat de prijzen in bepaalde regio’s behoorlijk zijn gestegen. Met de informatie en tips uit dit artikel wordt verhuizen wel een stuk voordeliger.

3 aantrekkelijke en betaalbare regio’s

Sinds de huizenprijzen zijn gestegen zijn bepaalde gebieden in Brabant behoorlijk prijzig geworden. Breda, Tilburg en Eindhoven bijvoorbeeld. Wil je wel in de regio wonen en wil je dichtbij uitvalswegen richting de randstad, Zeeland of het zuiden zitten? De volgende regio’s zijn wellicht wat je zoekt.

Verhuizen naar Etten-Leur

Etten-Leur ligt op een steenworp afstand van Breda, langs de A58. Zo ben je in korte tijd in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Bij de aansluiting naar de A16 is het zelfs maar een minuut of 40 rijden naar Rotterdam! Lekker centraal gelegen dus en met zoveel uitvalswegen is opslag in Etten-Leur ook zo geregeld. Wonen in Etten-Leur is bovendien een stuk voordeliger dan in de grote buurman, Breda.

Verhuizen naar Roosendaal

Roosendaal ligt een stukje verder dan Etten-Leur, op zo’n 20 minuten rijden van Breda. De kleine stad ligt tussen Etten-Leur en Bergen op Zoom in en de A17 die langs de stad loopt, maakt dat je ook weer in korte tijd naar Rotterdam kunt reizen. Opslag in Roosendaal is bij een verhuizing erg makkelijk omdat je snel spullen van en naar de opslag kunt komen. Roosendaal is een stuk goedkoper dan wonen in de grote Brabantse steden.

Verhuizen naar Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar meer rust en een typisch Brabants stadsbeeld? Dan is Bergen op Zoom een ideale woonbestemming! Vanuit Rotterdam kun je tijdens een verhuizing makkelijk spullen in de opslag in Bergen op Zoom kwijt vanwege de aansluiting op de A4. De stad lijkt veel op het historische centrum van Breda en ligt op de grens van Zeeland zodat je binnen een paar minuten op het strand bent!

Vergeet niet om lokale verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken die je helpen bij het inpakken, opslaan en verhuizen van je spullen.

http://www.vangastelverhuizingen.nl/opslag-etten-leur/