UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Veiligheid op uw boot: de reddingsboei

Bent u fan van varen? Dan staat veiligheid uiteraard voor op! Aan boord moet u op alles voorbereid zijn. Er kunnen zich altijd onverwachte situaties voordoen waarbij u of een bemanningslid overboord valt. Een reddingsboei is een eerste redmiddel waarmee u een drenkeling te hulp kan schieten. Wilt u weten over de verschillende soorten reddingsboeien en waar u deze kunt aanschaffen? Lees dan snel verder!

Verschillende reddingsboeien

We beginnen bij het begin. Reddingsboeien zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. Zo is er bijvoorbeeld de hoefboei. De hoefboei is een reddingsboei in de vorm van een hoefijzer gemaakt van zacht kunststof. Naast de hoefboei vindt u ook de ronde boei. Dit zijn ronde reddingsboeien die vaak worden gemaakt van hard plastic.

Welke reddingsboei moet ik kiezen?

De reddingsboeien en hoefboeien zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleuren zoals oranje, geel, wit of wit met rood of wit met blauw. Kies voor een kleur die past bij uw schip. Ook zijn de reddingsboeien in verschillende maten leverbaar. Welke maat u kiest, hangt voornamelijk af van het benodigde drijfvermogen en de grootte van de plek waar u de reddingsboei gaat hangen. Hang de boei op een plek waar u er makkelijk bij kunt, zo kunt u snel schakelen door de reddingsboei richting de drenkeling te werpen.

Boottotaal

Tegenwoordig kunt u ook heel gemakkelijk online een reddingsboei aanschaffen. Dit doet u bijvoorbeeld op de website Boottotaal.nl, hier vindt u alle benodigdheden om veilig te varen. Denk hierbij aan brandblusmiddelen, lifelines, noodsignalen, reddingsvesten, reddingsboeien en meer. Hiermee zorgen zij dat u veilig naar de overkant komt. Bij Boottotaal vindt u reddingsboeien van Besto, Talamex en Trem. Dit zijn gerenommeerde merken, waardoor hoogwaardige kwaliteit wordt gegarandeerd. 

Reddingsboei online aanschaffen

Schaf nu ook gemakkelijk en snel reddingsboeien aan bij Boottotaal. De partij Boottotaal verzekert u van een snelle verzending en optimale garantie. Heeft u vragen over het kopen van de juiste reddingsboei? Vraag het de specialisten van Boottotaal gerust. Zij helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste reddingsboeien.

 

https://www.boottotaal.nl/