UTR Echt
Image default
Eten en drinken

Uit eten in een groene omgeving in de omgeving van Ede

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon met het gezin of met z’n tweeën uit eten in de omgeving van Ede? U bent van harte welkom bij De Lunterse Boer. Dagelijks is dit restaurant van 09:00 tot 22:00 uur is dit restaurant geopend. Wilt u komen dineren? Dat kan vanaf half zes. U vindt de Lunterse Boer op de prachtige Veluwe. In de keuken staat passie voor goed eten centraal. Geen zakje en pakjes of E-nummers, maar verse en pure producten. En dat proeft u. Ook wanneer u een allergie heeft of dieet volgt, maken de koks de lekkerste gerechten voor u klaar. Gaat het om een zakelijk diner? Wist u dat De Lunterse Boer ook een de bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe is?

Kom vergaderen op een van de bijzondere vergaderlocaties van de Veluwe

Bent u op zoek naar bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe omdat u zich in de natuur beter kunt concentreren of inspiratie haalt? Dan bent u bij De Lunterse Boer aan het juiste adres. Of u nu met 5 of 50 personen wilt vergaderen, dit is de perfecte plek! Komt u een uur vergaderen, dagdeel of een paar dagen? Werkelijk alles is mogelijk. En wilt u uw gasten een diner aan bieden? Kom dan uit eten in het restaurant nabij Ede. Of wat dacht u ervan om de vergadersessie te onderbreken met een fietstocht door de Veluwe? Huur een fiets en ontdek de groene omgeving.

Restaurant, hotel en bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe

De Lunterse Boer biedt u alles voor een ontspannen weekend, een gezellige avond of een goede vergadering. Of er nu een familieweekend, vergadering of een feest op de planning staat, u bent van harte welkom op deze bijzondere locatie op de Veluwe. Maak gebruik van de gratis shuttle service en geniet van heerlijke gerechten wanneer u komt uit eten in de omgeving van Ede. Gebruikmaken van de bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe? Maak dan online een regering.