UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Talen instituut The Square Mile

Is het voor uw functie belangrijk dat u een vreemde taal tot in de puntjes beheerst? Wilt u optimaal kunnen vergaderen met buitenlandse zakenpartners? Dan kunt u bij talen instituut The Square Mile terecht voor zakelijke taaltrainingen in veel verschillende talen. Wij verzorgen trainingen, cursussen en workshops door heel Nederland. Hiervoor werken we samen met de beste trainers. Zij zijn native speakers met ervaring in uw branche. Dit zorgt ervoor dat ze precies weten welke taalkennis van belang is voor u. De training wordt dan ook volledig aangepast op uw wensen en behoeften.

Taalcursus incompany

Bij The Square Mile kunt u terecht voor individuele taaltrainingen, maar ook voor lessen in groepen. In dit geval wordt u ingedeeld op basis van uw huidige taalkennis. U kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijke aandacht, zelfs als u de training in een groep volgt. Uw trainer staat voor u klaar als u vastloopt of een vraag heeft. Onze trainers komen graag naar u toe om de trainingen in-company te geven. Dit scheelt reistijd voor u en uw collega’s en werkt een stuk efficiënter. Er worden verschillende lesmaterialen en methodes ingezet om de best mogelijke resultaten te behalen. 

Online taaltraining volgen

Reist u veel voor uw werk, of bent u om een andere reden niet in de gelegenheid om een face-to-face taaltraining op kantoor te volgen? Dan kunt u bij The Square Mile ook kiezen voor een online taaltraining. Door middel van video belsessies met uw trainer krijgt u alle handvatten om u de taal eigen te maken. Om welke taal of branche het ook gaat, wij hebben altijd een professionele trainer voor u klaarstaan met de nodige ervaring. Wij gaan graag met u in gesprek over uw doelen en wensen. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

 

 

https://www.thesquaremile.nl/